HOROSKOP: Imaćete probleme na poslu, izbegavajte danas konflikte!

HOROSKOP: Imaćete probleme na poslu, izbegavajte danas konflikte!

15 октобра, 2018 Off By ludarito

OVAN

POSAO: Moguće je da ćete imati neke manje komplikacije ili otežanja vezana za polje posla tokom današnjeg dana. Potrudite se da ne paničite na prve naznake problema.

LJUBAV: Ukoliko vam se dopada osoba rođena u znaku Vodolije, pred vama je dan u kom ćete se zbližiti. Možete da očekujete pozitivne promene na polju ljubavi i ako imate partnera.

ZDRAVLJE: Kolena su vam osetljiva, kao i noge. Povedite računa ako ste fizički aktivni, moguće je da ćete imati probleme sa upalama, ali i nekim manjim povredama.

 

BIK

POSAO: Očekuje vas poboljšanje finansijske stuacije! Pred vama je prilika da dođete do značajnih pomaka na polju posla. Možete da se nadate ostvarenju ambicija.

LJUBAV: Dopada vam se vaša sloboda i niste spremni za neko novo vezivanje ili odnos ozbiljnijeg tipa. Možete da očekujete da ćete imati priliku za neobaveznu avanturu.

ZDRAVLJE: Imate puno unutrašnje energije. Uspeli ste da ostvarite harmoniju sami sa sobom i dobro se osećate u svojoj koži. Možete da računate na pozitivno stanje na ovom polju.

 

…nastavak na sledećoj strani…

Стране: 1 2 3 4