HOROSKOP: Jarac uživa u ljubavi, Vage neka se više posvete sebi i svom telu

HOROSKOP: Jarac uživa u ljubavi, Vage neka se više posvete sebi i svom telu

14 октобра, 2018 Off By ludarito

JARAC

POSAO: Moguće je da niste uspeli da obavite baš sve zadatke koje ste dobili na ovom planu i da vas očekuje neki vid opterećenja. Preporuka je da poradite na boljoj organizaciji.

LJUBAV: Uživate pored voljene osobe i osećate se smireno kada ste sa njom. Smatrate da ste našli pravu ljubav. Možete da očekujete povoljnu atmosferu na ovom polju.

ZDRAVLJE: Redovnije jedite. Očekuje vas faza koja može da bude jako povoljna za vaše zdravlje i rešavanje starih problema ako se budete posvetili tome da menjate navike.

 

VODOLIJA

POSAO: Možete da očekujete pozitivan dan tokom kog ćete biti veoma aktivni na poslovnom planu i obavite sve što je neophodno. Spremni ste da pokažete svoj trud.

LJUBAV: Pred vama je veoma zanimljiv dan za ljubavno polje. Očekuju vas nova poznanstva i prilike za flert! Ako već imate partnera, moguće je da razmišljate o braku ili zajednici.

ZDRAVLJE: Osećate se dobro. Nemate probleme kada je u pitanju ljubavno polje. Možete da očekujete da ćete uspeti da uživate u ovom lepom danu koji je pozitivan za vas.

 

RIBE

POSAO: Možete da očekujete uspeh na poslovnom planu. Sve što budete pokrenuli danas će vam na duže staze ići od ruke. Spremni ste da pokažete svoje talente u punom sjaju.

LJUBAV: Konačno ste stavili tačku na prošlost. Završili ste svaku priču sa bivšim i sada je vreme za nove ljubavi! Možete da očekujete da će vam vreme promena polako doći.

ZDRAVLJE: Prijala bi vam masaža i neki vid opuštanja. Posvetite se sebi i častite sebe za sve uspehe i pobede koje ste uspeli da ostvarite. A najvažnije su pobede nad samim sobom.

Стране: 1 2 3 4