HOROSKOP: Jarac uživa u ljubavi, Vage neka se više posvete sebi i svom telu

HOROSKOP: Jarac uživa u ljubavi, Vage neka se više posvete sebi i svom telu

14 октобра, 2018 Off By ludarito

 

BLIZANCI

POSAO: Želite da postignete veliki uspeh na poslovnom planu. Zacrtali ste sebi visoke ciljeve od kojih ne odustajete. Spremni ste da se maksimalno posvetite poslu, po svaku cenu.

LJUBAV: Moguće je da će vam svideti neka osoba koja je ipak zauzeta. Niste spremni za tajnu vezu i radije ćete se okrenuti nekim novim poznanstvima kako bi našli ono što tražite.

ZDRAVLJE: Problemi zbog stresa su naglašeni kod vas. Skloni ste psihosomatskim tegobama kada je u pitanju zdravlje. Nađite način da poradite na smirenosti.

 

RAK

POSAO: Budite strpljivi pokažite da imate dovoljno razumevanja za trenutno stanje u poslovnom okruženju. Tokom današnjeg dana neće biti velikih i važnih promena.

LJUBAV: Moguće je da nemate potpuno poverenje u voljenu osobu i to vam nekako predstavlja veliku kočnicu. Postoje problemi iz prošlosti koje niste razrešili do kraja među sobom.

ZDRAVLJE: Manji problemi sa urinarnim putevima su naglašeni kod vas. Možete da očekujete i tegobe vezane za bešiku, moguće su upale, infekcije i tome sl. Veoma ste osetljivi.

 

LAV

POSAO: Možete da očekujete povoljan dan za polje finansija. Dolazi vam prilika da ostvarite neku dodatnu zaradu. Pripremite se za to da će vam trebati mnogo energije za posao.

LJUBAV: Nova ljubav vas očekuje! Možete da se nadate pozitivnim dešavanjima kada je u pitanju emotivno polje. Ne biste trebali da imate bilo kakve veće brige.

ZDRAVLJE: Puni ste energije i odlično se osećate u svojoj koži. Zdravlje vam je sasvim dobro. Današnji dan vam je povoljan za sve i može da se kaže da vas na neki način prati sreća!

…nastavak na sledećoj strani…

Стране: 1 2 3 4