Nedeljni horoskop od 15. do 21. oktobra 2018: Veoma dobar period za Vage, Vodolije i Škorpije, a šta očekuje ostale horoskopske znake

Nedeljni horoskop od 15. do 21. oktobra 2018: Veoma dobar period za Vage, Vodolije i Škorpije, a šta očekuje ostale horoskopske znake

12 октобра, 2018 Off By ludarito

JARAC

LJUBAV: Malo je verovatno da ćete olabaviti kočnice. Opuštanje je nešto što bi vam u ovom trenutku dobro došlo, ali vi stalno želite nešto po svaku cenu, gotovo na silu. Kad biste se malo opustili, sve bi izgledalo drukčije. Razmislite.

KARIJERA: Postavili ste stvari na njihovo mesto i sad ćete raditi mirnije. Vama sada tako i odgovara. Dosta vam je buke. Posebno dobro će se razvijati samostalni poslovi, odnosno oni u kojim možete da pokažete svoju individualnost. Bićete kreativni.

ZDRAVLJE&SAVET: Uživajte u prirodi.

VODOLIJA

LJUBAV: Mnogi će konačno uspeti da otvore svoje srce i oslobodiće se prepreka koje su ih kočile. Biće to napredak u vašim emotivnim odnosima. Druga strana će vas podržati i razumeti. Bićete ohrabrivani da idete dalje.

KARIJERA: Niko ne voli da se bavi nečim što smatraju gotovim, ali zaostatke ćete morati da rešavate. Radi se samo o sitnicama oko kojih se ne treba živcirati. Prihvatite to kao deo posla kroz koji treba da prođete da biste stigli do nečeg većeg i uzbudljivijeg.

ZDRAVLJE&SAVET: Male finansijske brige.

RIBE

LJUBAV: Možete očekivati mirne ljubavne dane. Ako je pre bilo napeto između vas i partnera, sad ćete se oboje otvoriti i sami od sebe počećete da se poveravate jedno drugome. To će ojačati vaš odnos. Samci će težiti sigurnosti, pa će tražiti samo ozbiljnu vezu.

KARIJERA: Neće biti mnogo vremena za argumentovanje i analiziranje. Moraćete da reagujete u trenutku i da donosite ispravne odluke. Vi ste po prirodi spretni, pa ćete se i ovog puta dobro snaći. Daćete sve od sebe da uspete. Dobro ćete komunicirati sa svima.

ZDRAVLJE&SAVET: Mali pad imuniteta.

Стране: 1 2 3 4