Nedeljni horoskop od 15. do 21. oktobra 2018: Veoma dobar period za Vage, Vodolije i Škorpije, a šta očekuje ostale horoskopske znake

Nedeljni horoskop od 15. do 21. oktobra 2018: Veoma dobar period za Vage, Vodolije i Škorpije, a šta očekuje ostale horoskopske znake

12 октобра, 2018 Off By ludarito

DEVICA

LJUBAV: Postajete društveniji. Oni koji su još sami gotovo svo slobodno vreme provodiće sa prijateljima u svom domu, a upravo preko njih mogli biste da upoznate novu ljubav. Oni u vezama izlaziće zajedno na atraktivna mesta i retko će biti sami udvoje.

KARIJERA: Vi uvek stremite ka visokim ciljevima, a okolnosti, ljudi i događaji ići će u vašu korist. Manji problemi mogu se nazirati zbog šefova. Uvažite različite stavove i usaglastite ih sa svojim idejama. Možete postići kompromis.

ZDRAVLJE&SAVET: Ne zaboravite da se odmarate.

VAGA

LJUBAV: Verovatno ćete imati potrebu da se malo distancirate od voljene osobe ili će vaše ljubavno raspoloženje splasnuti. Ali isto tako ćete ostati raspoloženi za zabave, pa će izlazaka biti. Ipak, odnosi koje ćete stvarati ostaće na površnom nivou.

KARIJERA: Dobro su vam postavljene saradnje za sve nove ideje i projekte. Balansiraćete između otvorenog i zatvorenog pristupa. Neke stvari zadržaćete za sebe jer će vam vaš unutrašnji glas tako govoriti.

ZDRAVLJE&SAVET: Bićete strpljivi i umereni u svemu.

ŠKORPIJA

LJUBAV: Pred vama su lepi ljubavni dani u kojima će biti dosta prilika za zbližavanja. Vaš društveni život biće zanimljiv, a vi veseli i zadovoljni. Ako ste još sami, nemojte da sedite kod kuće, idite među ljude. Oni vas jedva čekaju.

KARIJERA: Poboljšaće se  atmosfera na radnom mestu. Radićete lakše, premda će posla biti sve više. Mnogi će biti na pragu lepih razultata. Zaposleni u uslužnim delatnostima pripremaće velike projekte. Neki će najradije raditi kod kuće.

ZDRAVLJE&SAVET: Bavite se sportom.

STRELAC

LJUBAV: Zbog povećane aktivnosti na drugim područjima života povremeno ćete morati da odložite neki ljubavni susret. Potrudite se da nekim poklonom pokažete pažnju partneru kako se ne bi osećao zapostavljeno. Samci će spajati lepo s korisnim.

KARIJERA: Verovatno će vas svako malo nadgledati, ali vi ćete to ili zanemariti ili ćete se praviti ludi. Kontrolisanje nikad nije prijatno, ali ovog puta će se okrenuti u vašu korist. Dobićete dodatne bodove. Neki usavršavaju svoja znanja.

ZDRAVLJE&SAVET: Brinućete se zbog novca.

 

…nastavak na sledećoj strani…

 

Стране: 1 2 3 4