Posle ove bure izaći će kao pobednici: 3 horoskopska znaka koja očekuju velike promene do kraja oktobra 2018. godine

Posle ove bure izaći će kao pobednici: 3 horoskopska znaka koja očekuju velike promene do kraja oktobra 2018. godine

12 октобра, 2018 Off By ludarito

Od starta smo znali da će oktobar za neke znakove biti uzbudljiviji nego za druge, ali ako ste rođeni u jednom od ova tri znaka, znajte da vam se bura tek sprema. I to ona dobra bura, posle koje ćete izaći kao pobednici.

 

Blizanci

 

Vama je ovaj mesec definitivno u znaku velikih životnih odluka i promena, samo je pitanje da li ćete to osvestiti na vreme ili ćete pustiti da život ide svojim tokom – u svakom slučaju vas čekaju promene, na vama je samo da odlučite da li ćete ih prihvatiti i iskoristiti ili ćete dozvoliti da vas zateknu nespremne.

 

Imajte u vidu da period koji je pred vama nije idealan za započinjenje novih ljubavnih veze, pa vas na tom polju neće čekati veće promena, ali na poljima edukacije, posla, društvenog života i značajnih poznanstava možete da očekujete jako bitne stvari.

 

Obratite pažnju na nove prilike za obrazovanje u različitim segmentima i nemojte se iznenaditi ako vas dočeka prilika za napredovanje ili čak promenu posla – nabolje. Pred vama je u svakom slučaju nekoliko nedelja u kojima život može da vam se promeni iz korena, ali dobra vest je da ćete na polu ljubavi ostati stabilni, pa će vam bar to biti mirna luka.

 

…nastavak na sledećoj strani…

 

Стране: 1 2 3