OVAN I STRELAC – MESEČNI HOROSKOP za OKTOBAR : Napredujete na poslu, pripazite na zdravlje!

OVAN I STRELAC – MESEČNI HOROSKOP za OKTOBAR : Napredujete na poslu, pripazite na zdravlje!

9 октобра, 2018 Off By ludarito

OVAN

Ljubav

Kao što sam napomenula u gornjem delu teksta, Venera koja vlada vašim partnerskim odnosima kreće retrogradnim hodom i sve negde do polovine oktobra biće u kvadratnom aspektu sa vašim vladarem Marsom. Kvadrat ovih planeta iz dva znaka koji simbolizuju isključivost, tvrdoglavost, koji nose ljubomoru i nervozu oni u vezama i brakovima neće baš jednostavno podneti. Biće zaista potrebno mnogo tolerancije i strpljenja, naravno obostranog da bi se ovo „ispeglalo“ i primirilo. Problemi koji će vas mučiti su nepoverenje, novac, premalo zajednički provedenog vremena. Bolje su okolnosti za vaše emotivne relacije u drugom delu oktobra, ali tada imate drugu opasnost – neko ko vam je ranije bio jako drag, sada je ponovo u vašoj blizini i kontakt je obnovljen. Pazite da se ne upecate! Ukoliko ste slobodni, naravno – retrogradna Venera može vratiti u vaš život bivše partnere. Kod nekih – samo na jednu noć, čisto da obnovite lekcije iz strasti, kod drugih na nešto duže….Naravno, ovaj aspekt potencira i na novim osobama – ali onim zbog kojih ćete se osećati ludo, prodrmano, kao da se prvi put zaljubljujete….

Posao

Mesec u kojem više nego ikada želite promenu. Imaćete svoje momente dubokih razmišljanja, svođenja računa, tražiti način da aktivirate I sebe I one koji vam mogu pomoći. Baš ta podrška drugih vam je sada izuzetno značajna, jer vam poznanstva, veze ali i prijatelji mogu otvoriti mnoga vrata. Korektan period za pronalaženje posla ukoliko ste nezaposleni. Budite strpljiviji u odnosu sa poslovnim saradnicima i obuzdajte svoje momente impulsivnosti, kojih će svakako biti. Finansije se polako stabilizuju.

Zdravlje

Starijima – osetljivost na promene vremena. Kod mlađih – mogući problemi sa urogenitalnim traktom. Proverite stanje štitne žlezde. Potrebne su i promene u ishrani.

 

…nastavak na sledećoj strani…

 

Стране: 1 2