JARAC I BLIZANCI – MESEČNI HOROSKOP za OKTOBAR : Pod velikim ste pritiskom, ali sve će krenuti nabolje!

JARAC I BLIZANCI – MESEČNI HOROSKOP za OKTOBAR : Pod velikim ste pritiskom, ali sve će krenuti nabolje!

9 октобра, 2018 Off By ludarito

JARAC

 

Ljubav

I kod vas je prva polovina meseca nestabilna u emotivnim I bračnim vezama. Na prvi pogled gledano – sve je u redu između partnera I vas, ali ispod površine postoje previranja I mnoga neslaganja. Nekako nećete uspevati da se uskladite po pitanjima koja su vam oboma važna I non stop ćete biti na klackalici – čas funkcionisati dobro, čas biti učesnici u prilično žučnim, ali na svu sreću – kratkotrajnim raspravama. Vaš partner želi da više vremena provodite zajedno, ali vi ste okupirani ličnim obavezama, I to najverovatnije poslovnim kao I pitanjima koja se vezuju za materijalnu stabilnost.

 

Negde ćete morati da napravite kompromis I da se prilagodite jedno drugom, ali u svakom slučaju – to ćete lakše uspevati tokom drugog dela oktobra. Ukoliko ste slobodni – vrlo aktivno polje prijatelja I društvenih dešavanja govori o tome da postoje osobe koje su itekako zainteresovane za vas, ali koje vi možda ne doživljavate ozbiljno ili smatrate da od vas žele samo seksualnu avanturu. Takođe, osoba koju znate od ranije preko poslovnog segmenta – ponovo se pojavljuje u vašem životu I želi obnovu odnosa…

 

Posao

Pred vama je mesec u kojem se mogu dogoditi mnogobrojne poslovne promene, I one koje priželjkujete, ali I one koje vam neće biti baš mile. Odnos sa onima koji su vas uvek do sada podržavali može se promeniti na gore, a vama neće biti jasno zbog čega. Neke nedoumice uspevate da rešite u drugom delu oktobra, a tada I prestaje neka forma pritiska na vas od strane saradnika ili šefova. Gledajte da u prvom delu meseca ne reagujete previše ishitreno I ne donosite nikakve odluke na brzinu.

 

Zdravlje

Druga dekada meseca nosi vam najveća psiho – fizička opterećenja. Gledajte da se u tom periodu ne povredite, a svakako se trudite da se maksimalno opuštate I odmarate.

 

…nastavak na sledećoj strani…

 

Стране: 1 2