RAK I VAGA – MESEČNI HOROSKOP za OKTOBAR : Ne „lečite se“ starim partnerima, jer to neće izaći na dobro!

RAK I VAGA – MESEČNI HOROSKOP za OKTOBAR : Ne „lečite se“ starim partnerima, jer to neće izaći na dobro!

9 октобра, 2018 Off By ludarito

RAK

 

Ljubav

Oni koji su u vezama I brakovima neka pripreme živce na gotovs, jer će prva polovina meseca dooobro drmati koren vašeg odnosa sa partnerom. Intenziviraće se ponašanja, dešavanja, pitanja koja su vam I ranije smetala I bola vam mozak – kao da će se sve ono što ste nagurali pod tepih sada aktivirati I donositi vam probleme. Još ako se na sve to probudi I ljubomora – moći ćemo da kažemo da je ugođaj kompletan. Ne znam šta bih vam rekla – ako je odnos sa voljenom osobom suštinski dobar I vredi ga spasavati, onda se potrudite jer se stvari mogu srediti, pogotovo kada se pređe u drugi deo meseca.

 

No, ako ste negde svesni da ste već odavno, kao par završili – bolje pustite neka sve ide niz vodu, okrenite se I idite dalje. Znate kako se kaže – niti prvi, niti poslednji. Svako je iskustvo značajno I dragoceno I svakako će vas naučiti kako da se postavite u nekim budućim ljubavima….A vi slobodni – retrogradna Venera će se šetati kroz vaše polje ljubavi, zabave I životnih zadovoljstava. Mogu da vam kažem da morate I trebate da uživate, I to onako – do koske. Samo nemojte da idealizujete neke ljude I sve će biti u redu…

 

Posao

Poslovni segment – onako. Trenutno vam odgovara da se petljate postojećim obavezama I projektima I ne potencirate na nekim promenama ili velikim zaokretima. Povremeno ćete imati manjih trzavica sa poslovnim partnerima ili saradnicima, ali generalno gledano – ono što će biti u fokusu tokom celog oktobra jeste sve ono vezano za finansije. Muku ćete mučiti sa dugovanjima, pokušavati da refinansirate obaveze (nisam sigurna da je baš pravo vreme za to) I juriti one koji vam duguju novac, ne baš uspešno.

 

Zdravlje

Problemi vezani za donji deo stomaka – jajnike, matericu, ali I mokraćne kanale I bubrege. Kontrolišite se kod lekara I vodite računa da se ne prehladite.

 

…nastavak na sledećoj strani…

 

Стране: 1 2