JARAC I BLIZANCI – MESEČNI HOROSKOP za OKTOBAR : Pod velikim ste pritiskom, ali sve će krenuti nabolje!

JARAC I BLIZANCI – MESEČNI HOROSKOP za OKTOBAR : Pod velikim ste pritiskom, ali sve će krenuti nabolje!

9 октобра, 2018 Off By ludarito

 

BLIZANCI

 

Ljubav

Iako, generalno gledano – vi I partner ne biste trebali da imate nekih posebnih problema tokom oktobra, bar ne onih koji bi mogli dovesti do prekida odnosa ili žestokih dramatičnih trenutaka, opet ne možemo da kažemo da je ovaj period savršen za vaše bitne emotivne relacije. Planete su se zgusnule u vašem polju svakodnevice, a obzirom na to da će I Venera u tom polju krenuti retrogradnim hodom – jasno vam je da na dnevnoj bazi, u nekim uobičajenim aktivnostima možete imati razmimoilaženje sa voljenom osobom. Trzavice mogu ići zbog novca, zbog manjka pažnje, zbog nerazumevanja, povremeno čak I zbog žiške ljubomore koja će se na svu sreću, brzo ugasiti.

 

Ono što možete da uradite jeste da pokušate da ulepšate svakodnevne aktivnosti sa partnerom, ne da ih otežate. Oni koji su slobodni biće više zaokupljeni praktičnim stvarima nego ljubavnim maštarijama. Imaćete ponuda (uglavnom nepristojnih) I na vama je da li ćete uleteti u iskušenje strasti ili mu odoleti. Poslednja nedelja meseca donosi već mogućnost za nešto ozbiljnije, što će se pokrenuti neočekivano, brzo I doneti vam ludilo u mozgu I srcu..

 

Posao

Ispravljajte propuste, popravljajte greške – sve je to sada moguće. Takođe – čak I da vam se učini da ste sve uradili savršeno I da ne postoji teorijska šansa da izbije neki problem – ipak I sebe, ali I druge proverite tri puta, za svaki slučaj. Ne prelazite olako preko nekih situacija, jer iako ih sada možete gurnuti u stranu, lako se može desiti da već u novembru ili u decembru shvatite da ste se grdno prešli. Sektor usluga je jako naglašen I moći će se lepo zaraditi. Dobre vesti vam stižu u trećoj dekadi meseca.

 

Zdravlje

I vaše će zdravlje biti krhko I osetljivo. Nemojte zanemarivati tegobe, već se posvetite tome da pronađete uzrok I adekvatno lečenje. Problem je varenje, urogenitalni trakt, prehlade.

Стране: 1 2