LJUBAVNI NEDELJNI HOROSKOP od 08 – 14.10.2018: Ovnovi kontrolišite ljubomoru, Lavovi  izbegavate scene i rasprave, Jarac se vraća ljubavi iz prošlosti

LJUBAVNI NEDELJNI HOROSKOP od 08 – 14.10.2018: Ovnovi kontrolišite ljubomoru, Lavovi izbegavate scene i rasprave, Jarac se vraća ljubavi iz prošlosti

7 октобра, 2018 Off By ludarito

Strelac

Ulazak Merkura, planete koja vlada vašim partnerstvima, u znak Škorpije i njegova opozicija sa Uranom mogu doneti kratku, ali vrlo žučnu svađu sa emotivnim partnerom. Ovo je pogotovo naglašeno ukoliko se vaše voljeno biće oseća nesigurno i sumnja u vašu vernost. U svakom slučaju – u periodu ste kada ćete nešto teže uspevati da pronađete balans i mir u svojim bitnim emotivnim relacijama.

Ukoliko ste usamljeni, vi sada imate mogućnosti i za novo i za staro. Što se starog tiče, definitivno vam neka prošlost jeste u mislima, a moguće je da će tu biti i kontakta. Kada je novo u pitanju – i vaš znak očekuje iznenadno poznanstvo ili pokretanje baš interesantne komunikacije preko interneta ili prijatelja.

Jarac

Pokušajte da pronađete balans između ličnih obaveza (koje se u ovom periodu uglavnom vrte oko posla i novca) i onoga što pružate voljenoj osobi. Partner počinje ozbiljnije da reaguje na vaše neprisustvo i nedovoljno pokazivanje pažnje i obzira, i nemojte da se začudite ukoliko se u njegovoj glavi budu počele da roje i ljubomorne misli.

Pružite sebe više, da ne bi dolazilo do rasprava. Ukoliko ste usamljeni, neko iz prošlosti počinje da šalje „male signale“ – vaše je da li ćete odreagovati ili ne. No, imate vi interesantnih dešavanja i preko prijatelja, interneta, društvenosti – neko malo mlađi od vas ili izuzetno mladolik „ubacuje“ se u vaš život i kreće ozbiljno da vas osvaja…

Vodolija

Red strasti, red preganjanja, red pozitivne energije, red ljubomorisanja. Ukratko – takav je vaš odnos sa emotivnim ili bračnim partnerom u ovoj sedmici. Da je savršeno – pa baš i nije, ali ne bih rekla da vi ne uspevate da se izborite sa ovim, naprotiv. No, postoje neki odnosi u kojima u drugom delu nedelje mogu isplivati na svetlost dana neke informacije koje bi mogle iz korena protresti vašu vezu.

Ukoliko se baš kod vas dogodi takva situacija, sedite i dobro razmislite šta ćete i kako ćete dalje…..Oni koji su usamljeni, kombinacija posao plus prijatelji ili internet je sada udarna za vas. Da, biće i kod vas nekih „povampirenih“ osoba koje su sad baš rešile da vam se jave posle sto godina. Ma dajte, šta će vam to….

Ribe

Nesporazumi, pogrešno protumačene reči, informacije koje ne moraju biti tačne (ali će vas svejedno ubosti u mozak) obeležiće ovu sedmicu ii odnos sa emotivnim ili bračnim partnerom. Čuvajte se ishitrenih i impulsivnih svađa i rasprava, jer one neće rešiti ama baš ništa. Promenite svoj način komunikacije sa voljenom osobom – ne napadajte odmah, već pokušajte da iskulirate, da sednete i da popričate otvoreno i normalno.

Ukoliko ste usamljeni, aktuelna je prošlost, aktuelne su neke ne baš potpuno moralne veze i vezice, aktuelna je tajnost, aktuelni su brzinski kontakti preko prijatelja i interneta. Jedino nije aktuelno nešto „normalno“ što vam neće povremeno kidati živce….

Стране: 1 2 3 4