LJUBAVNI NEDELJNI HOROSKOP od 08 – 14.10.2018: Ovnovi kontrolišite ljubomoru, Lavovi  izbegavate scene i rasprave, Jarac se vraća ljubavi iz prošlosti

LJUBAVNI NEDELJNI HOROSKOP od 08 – 14.10.2018: Ovnovi kontrolišite ljubomoru, Lavovi izbegavate scene i rasprave, Jarac se vraća ljubavi iz prošlosti

7 октобра, 2018 Off By ludarito

Devica

Neke ljubomorne primedbe ili ispade od strane emotivnog ili bračnog partnera teško podnosite u ovoj sedmici i lako možete planuti i pokrenuti raspravu. Sa druge strane – i u vama je ljubomora pojačana u poslednje vreme, ali se trudite da to kontrolišete, mada je verovatno da u nekom trenutku možete partnera „podbosti“ vrlo nezgodnom primedbom.

U svakom slučaju, ovo je nedelja u kojoj je mnogo šansi za problem, a one za mir i stabilnost – morate stvarati i kreirati sami….Ukoliko ste usamljeni, neko iz vaše prošlosti će vas jako iznenaditi ponovnim pojavljivanjem ili kontaktom. Verovatno u prvo vreme nećete biti sigurni da li da se radujete ili da vam bude neprijatno zbog svega….

Vaga

Kako god da inače funkcionišu vaše emotivne konekcije, u periodu koji je pred vama vi lično ste non stop u nekom „vruće hladno“ fazonu. Čas volite najviše na svetu, čas kritički posmatrate partnera i pronalazite mu mane. Takođe, sa razlogom ili bez, u vama povremeno ključaju vulkani ljubomore koju pokušavate da obuzdate.

Jedino što sada zaista i istinski „radi“ jeste strast pa sve te svoje frustracije pokušajte da izbrišete u vrućem zagrljaju sa osobom do koje vam je stalo. Ukoliko ste usamljeni, sve ono što je vezano za prijatelje, društvenost, internet – za vas je mesto na kojem se može pojaviti osoba koja bi itekako mogla da vas dotakne i probudi u vama želju da se ludo i nezaboravno zaljubite.

Škorpija

Ne osećate se sigurno i stabilno u ovoj sedmici u bitnim emotivnim relacijama. Osećaj neispunjenosti samo raste obzirom na to da smatrate da voljena osoba ne pokazuje dovoljno pažnje. Kod nekih od vas počeće da se javljaju i oni dubinski tripovi da drago vam biće šara sa strane, a da vi ne možete da uradite ništa po tom pitanju.

S druge strane pak, osećate ludu strast koja kao da samo jača što ste vi nesigurniji, pa ćete svoje frustracije lečiti u spavaćoj sobi. I bolje tako, nego da se raspravljate i džapate. Ne idite u krajnost – nemojte se lečiti nekom drugom osobom! Ukoliko ste usamljeni, ulazite u sedmicu u kojoj su čuda svake vrste moguća. I to ona odjednom, preko noći. Neko ko je malo mlađi od vas dolazi….

 

…nastavak na sledećoj strani…

 

Стране: 1 2 3 4