LJUBAVNI NEDELJNI HOROSKOP od 08 – 14.10.2018: Ovnovi kontrolišite ljubomoru, Lavovi  izbegavate scene i rasprave, Jarac se vraća ljubavi iz prošlosti

LJUBAVNI NEDELJNI HOROSKOP od 08 – 14.10.2018: Ovnovi kontrolišite ljubomoru, Lavovi izbegavate scene i rasprave, Jarac se vraća ljubavi iz prošlosti

7 октобра, 2018 Off By ludarito

Ovan

Mlad Mesec u znaku Vage i vašem polju partnerstava uvodi vas i voljenu osobu u fazu novih početaka. No, obzirom da su Mars i retrogradna Venera tokom cele ove sedmice u kvadratnom aspektu – gledajte da taj novi početak ne bude buran i nemiran. Neka bude strastan i pun vruće ljubavi i to će biti apsolutno dovoljno.

Svoje ljubomorne reakcije kontrolišite, a ukoliko partner krene da tripuje takve stvari, pokušajte da ne skrenete u svađu. Usamljeni, birajte šta vam više paše – da li povratak neke bivše ljubavi ili jedna strasna i opijajuća priča….ali sa nekim ko je možda zauzet ili ko ne želi nikakvo posebno obavezivanje? Nije neki naročit izbor, da se razumemo, ali trenutno teško da može više od ovoga….

Bik

Vaša vladarka Venera korača unazad, sve vreme tokom ove nedelje praveći kvadratni aspekt sa Marsom. Da se razumemo, ovi aspekti su dobri ukoliko imate nameru da živite strast, onu opsesivnu i vrelu sa voljenom osobom iz dana u dan…..ali za sve drugo baš i nisu podsticajni. Šta mogu doneti? Paaaa, mogu doneti nervozu, nesuglasice, to da funkcionišete kroz inat, da sve shvatate previše lično i tako dalje….

Ukoliko ne možete da se zatvorite u spavaću sobu u narednih nedelju dana, budite spremni na prilagođavanje i balans….Oni koji su usamljeni preko prijatelja, društvenosti, interneta – mogu brzinski upoznati nekog i još više brzinski uleteti u neku formu odnosa…naravno, zasnovanog na strasti….

 

…nastavak na sledećoj strani…

 

Стране: 1 2 3 4