Izaberi jedan kovčeg po tvom ukusu i pročitaj kakva sudbina ti je zapisana u njemu!

Izaberi jedan kovčeg po tvom ukusu i pročitaj kakva sudbina ti je zapisana u njemu!

27 септембра, 2018 Off By ludarito

Kovčeg br. 6 – NEVINOST

Život – Dok plovite kroz život, uvek gledate pozitivnu stranu. Vi ste tip osobe kojem je čaša uvek napola puna. Pronalazite radost u svim situacijama, dobro u drugim ljudima i lepotu u svemu oko vas. Krasi vas neka vrsta hirovite lakoće i nevinosti. Cenite sveže cveće, domaću hranu i predivni zalazak sunca. Ljubitelj ste ljudi, životinja, prirode, hrane… gotovo svega!

Karijera – Imate veselu i otvorenu narav i drugima dajete osećaj da su cenjeni. Najzadovoljniji ste kada su drugi zadovoljni vašim trudom. Deca se prirodno osećaju sigurno i udobno s vama. Dajete izvrsnu podršku. Ne sviđaju vam se položaji vođe jer se ne osećate udobno kad drugima govorite što uraditi ili kako nešto uraditi. Bili biste izvrstan agent za korisničku podršku, mediciska sestra, facilitator, socijalni radnik ili radnik u ugostiteljstvu.

Odnosi – Imate velik krug prijatelja s kojima se volite družiti i izlaziti. Društveni ste leptir, ali nikome ne dopuštate da vam priđe previše blizu. Nećete tek tako podeliti svoje boli ili probleme iz straha da druge ne razočarate. Ne volite biti prisni s nekim jer pokušavate izbeći sve što vam stvara nelagodu. Iz tog ste razloga površni u odnosima.

Savet – Ne morate uvek biti sretni, to je u redu. Podelite svoju tugu ili nelagodu s nekim kome verujete. Zdravije je otpustiti tugu i bol, nego je potiskivati. U redu je izraziti puni spektar emocija. Iskusite život umesto da izbegavate situacije koje vam nisu udobne; pristupite im polagano. Budite otvoreni za razna iskustva i ono što iz njih možete naučiti. Videćete da će vam dublji odnosi pričiniti više zadovoljstva od površnih. U redu je zbližiti se s nekim do koga vam je istinski stalo.

 

Vi ste neko ko ima od samog početka sreće u životu i tako ćete i ostariti srećni i zadovljni jer ćete pod stare dana moći svoje bogatstvo da ostaviti svojim najmilijima.

Стране: 1 2 3 4 5