Izaberi jedan kovčeg po tvom ukusu i pročitaj kakva sudbina ti je zapisana u njemu!

Izaberi jedan kovčeg po tvom ukusu i pročitaj kakva sudbina ti je zapisana u njemu!

27 септембра, 2018 Off By ludarito

Kovčeg br. 5 – NESIGURNOST

Život – Vaš je život poput novčića. Sve je 50/50. Često se osećate nevidljivo, ali duboko u sebi želite biti viđeni! Dosta vam je skrivanja, želite postati slavni. Žudite za visokim položajem na kojem ćete moći osećati se voljenima i vrednim divljenja. No, neće vam sve što vodi do statusa zvezde doneti ispunjenje i učiniti vas sretnima. Lako vas pokolebaju tuđa mišljenja i menjate se poput kameleona kako biste se uklopili u svaku situaciju.

Karijera – Iako želite biti viđeni, radićete samo ono od čega se osećate dobro. Iako kažete da želite uspeti, nesigurni ste, ne možete se naterati da uradite ono što je potrebno za postizanje cilja koji ste zacrtali. Imate velik strah od neuspeha koji će vas kočiti ili terati previše napred kako biste izbegli suočavanje s njime. Žudite za osećajem uspešnosti jer se od njega osećate posebno. U svemu tražite ponovnu potvrdu i tek se onda osećate dobro. Privlači vas sve što je povezano sa svetlima reflektora. Javni govornik, plesač, pevač, glumac, TV osoba… gde god da postoji pozornica, vi želite biti na njoj.

Odnosi – Pošto se osećate ranjivima, nikome se previše ne otvarate. Želite održati dojam da je sve pod kontrolom. Kad vam netko ponudi savet, znate ga shvatiti kao napad ili kritiku. Izbegavate sukobe bilo koje vrste i radije ćete nekoga potpuno isključiti iz svog života, nego se suočiti s njime. Skloni ste kontrolisati ljubavne partnere. Možete biti vrlo egocentrični i sebični te ostaviti malo mesta za prijateljeve ili ljubavnikove želje i težnje.

Savet – Imate krhak ego koji je rezultat straha od odbacivanja. Znate biti sebični i kontrolisati druge. Pokušajte razotkriti svoj pravi identitet umesto da samo budete ono što mislite da morate biti kako bi vas drugi voleli i prihvatili. Razmislite o ideji da ono što doista želite, možda nije povezano sa slavom. Čak i dok ovo čitate biće vam teško prihvatiti ovaj savet.

 

Tek u poznijim godinama stećiće te materijalnu sigurnost i ono čemu ste težili u životu. Neće vam biti lako, namućiće te se ali bićete zadovoljni jer ste ispunili sve ono što ste mrkotrpno priželjkivali. Bićete malo tužniji u starosti, jer će vam deca živeti daleko i nećete moći da ih viđate često.

 

…nastavak na sledećoj strani…

Стране: 1 2 3 4 5