SUDBINSKI HOROSKOP: Ovnovi VECITI POBEDNICI,Skorpija ceo zivot trazi pravu ljubav, Blizanci ISPASTAJU zbog dobrote…

SUDBINSKI HOROSKOP: Ovnovi VECITI POBEDNICI,Skorpija ceo zivot trazi pravu ljubav, Blizanci ISPASTAJU zbog dobrote…

17 септембра, 2018 Off By coki

LAV

Svakom Lavu mora da se desi nesto mnogo vazno i to nazalost ruzno da bi shvatio koliko ume da preteruje.Ovim ljudima umesto krvi tece ponos,i to je glavni razlog sto su mnogi Lavovi osudjeni na to da  izgube osobu koju vole samo zato sto su umislili da moraju da cuvaju svoj ponos a ne svoju ljubav.Tek kada se desi nesto sto im je mnogo vazno i sto ih jako zaboli oni shvate gde grese.

 

DEVICA

Najnezniji znak Zodijaka.Device su mirna i cutljiva bica za koja se cak moze reci da su mnogo stidljivi.Ovi ljudi nazalost ne znaju da se bore za svoju srecu tako da propustaju mnogo lepih trenutaka u zivotu i to samo iz razloga sto nisu dovoljno hrabri da se bore.

 

VAGA

Opste je poznato da ovaj znak se odlikuje time sto je neodlucan i sto zapravo jako tesko shvata sta je to sto zeli.

Upravo zbog toga Vage najvise i pate,jer su cesto u borbi izmedju srca i razuma a upravo je to razlog njihove patnje,nekako uvek donesu pogresnu odluku.U sudbini im je da se vecito kaju.

 

 

SKORPIJA

Osobe u ovom znaku celog zivota traze pravu ljubav.Skorpija od malih nogu  trazi i sanja o svojoj srodnoj dusi.Ona se inace zaljubi nekoliko puta ali voli samo jednom i tu osobu nikada ne zaboravi,ali joj nije sudjeno da bude sa njom.

STRELAC

Strelcevi su andjeli cuvari.Smatraju se najodanijim znakom zodijaka.Tajne koje im neko saopsti ostaju zauvek cuvane u njegovom srcu.Jednostavno je rec o osobama kojima je odanost u krvi.Oni ce biti bogato nagradjeni za svoju dobrotu.

 

Nastavak na sledecoj strani…

Стране: 1 2 3