ZENA OVAN: GODINE JOJ NISTA NE MOGU, ona je sve LEPSA i LEPSA!

ZENA OVAN: GODINE JOJ NISTA NE MOGU, ona je sve LEPSA i LEPSA!

17 септембра, 2018 Off By coki

Zena Ovan je jedna od jedna od najvatrenijih dama u Zodijaku.Nje libido je zestok  i jak,dakle ona je dama koja zna sta hoce.Ona zna sta  hoce,i zna kako to nesto da dobije.

Muskarca ce privuci  bez imalo razmisljanja ako to zeli i uraditi sve da ga osvoji,ali isto tako ako neko  zeli njenu ljubav a nju ne privlaci ona ce bez imalo razmisljanja da ga odbije.

Ima dobru i veliku dusu ali je kada je ljubav u pitanju ova dama prava lavca koja je spremna na sve da dobije svoj plen i ostvari svoje zelje.

Ono sto je na ovoj dami najlepse su njene usne i oci.

Mnogi muskarci kazu da su njeni poljupci cisto i pravo zadovoljstvo a da su njeni dodiri prosto za pozeleti.

Ona je zena kojoj nije potrebna kratka  haljina da privuce musarca jer je poznata po tome sto voli lezernu i sportsku garderobu ali i kao takva zavodi bez premca,a svaki se muskarac prosto odusevi kada je vidi sredjenu i doteranu.Ona je dama sa dva lica,sa dve licnosti.Cak je jedna devojcica u  trenerci i patikama,cas je prava dama koja svojim visokim potpeticama i zavodljivim hodom  prosto  tera muski pol da poludi od zelje za njom.

Najbolji dan za ovu damu je utorak.Vecina lepih stvari joj se  bas desava utorkom i to je veoma vazno naglasiti.

Ne  treba joj muskarac koji ce na nju da vrsi pritisak niti da je uci kako treba da zivi.Ne voli starije muskarce jer ona ne trazi oca vec muskarca koji ce umeti da zadovolji njene potrebe a to nikada nije lak zadatak!

Ona hoce nekog ko ce moci da je prati u svemu.Ko ce bit jaci od nje,a realno je malo takvih muskaraca.

 

 

Nastavak na sledecoj strani…

Стране: 1 2