SUDBINSKI HOROSKOP: Ovnovi VECITI POBEDNICI,Skorpija ceo zivot trazi pravu ljubav, Blizanci ISPASTAJU zbog dobrote…

SUDBINSKI HOROSKOP: Ovnovi VECITI POBEDNICI,Skorpija ceo zivot trazi pravu ljubav, Blizanci ISPASTAJU zbog dobrote…

17 септембра, 2018 Off By coki

Ovde ce biti  navedene najvaznije cinjenice za svaki horoskopski znak.Nesto kao knjiga zivota za svakog od njih.Saznajte sta vam je to sudjeno da se desi i sta je zapisano u vasoj licnoj knjizi.

 

OVAN

Kao prvi znak u horoskopu,nekako je logicno da osoba rodjena u znaku Ovna bude  najbolja u svemu.Oni su veoma pametni i inteligentni,jedna zaista mudra bica koja itekako znaju sta je to sto zele i kako to nesto da dobiju.Ovnovi su veciti pobednici u svakom mogucem segmentu.Za njih jednostavno ne postoji rec nemoguce.

 

 

BIK

Bikovi su po pravilu dobri ljudi.Oni su iskreni i lojalni i retko cete od pripadnika ovog znaka doziveti da vas na bilo koji  nacin povredi ili izda.Bikovi zaista mogu mnogo da prastaju ali imajte na umu da kada njima pukne film oni vas zaista na svaki moguci nacin ispisu iz zivota.Inace su osudjeni na prevare,jako i iskreno vole,ali im cesto voljena osoba okrene ledja.

 

 

BLIZANCI

Niko ne ispasta zbog svoje dobrote kao pripadnici ovog znaka.Medjutim oni su sve samo nisu glupi,tako da ce oni uvek naci nacin da se izvuku iz svake situacije i da na odredjeni nacin uvek budu pobednici u svemu kao i da iz svega izvuku pouku ili lekciju.Blizanc su zapravo najmudriji znak zodijaka.

 

RAK

Veoma osecajne osobe.Njima je porodica na prvom mestu.

Mnogi Rakovi podrede svoj zivot domu i porodici  i zapravo nikada ne budu potpuno srecni,a cesto placu i zbog najmanje moguce sitnice.Ovo je znak koji ima najvecu dusu i koji najvise pati,tako mu je jednostavno sudjeno

 

Nastavak na sledecoj strani…

Стране: 1 2 3