SKORPIJA.    Skorpija je jako vredna i odgovorna osoba. Voli da mnogo radi i da se dokazuje. Jako je snalazljva i snalazi se u raznim situacijama. Za nju nema prepreke u zivotu. Ako nesto naumi to ce i da ostvari pa makar taj put bio i trnje . jako je pametna i svoje odluke ne donosi preko noci.     Zato retko kada i gresi. Sto se tice ljubavi i tu je jako pametna i ne dozvoljava da bude nicija robinja. ne trpi gluposti i nepostovanje u vezi i braku. Vise voli da je sama nego da nekoga vuce na svojim ledjima. Sto se tice dece i tu je jako sroga i nepopustljiva.  Od svoje dece ocekuje postovanje i cenjenost. Voli da sudeluje u njihovim odlukama u buducem zivotu jer smatra da je iskusnija i zrelija od njih. Sto se tice saradnika jako je oprezna i nema bas poverenja ,zato sve kontrolise i drzi komnce u svojim rukama.             Prema svojim saradnicima je jako korektna i postena.  Ne pocenjuje ih ali voli da njena rec bude poslednja. I u velicini slucajeva je to i dobra odluka jer uvek bude u pravu i sve sto kaze bude tako.

SKORPIJA. Skorpija je jako vredna i odgovorna osoba. Voli da mnogo radi i da se dokazuje. Jako je snalazljva i snalazi se u raznim situacijama. Za nju nema prepreke u zivotu. Ako nesto naumi to ce i da ostvari pa makar taj put bio i trnje . jako je pametna i svoje odluke ne donosi preko noci. Zato retko kada i gresi. Sto se tice ljubavi i tu je jako pametna i ne dozvoljava da bude nicija robinja. ne trpi gluposti i nepostovanje u vezi i braku. Vise voli da je sama nego da nekoga vuce na svojim ledjima. Sto se tice dece i tu je jako sroga i nepopustljiva. Od svoje dece ocekuje postovanje i cenjenost. Voli da sudeluje u njihovim odlukama u buducem zivotu jer smatra da je iskusnija i zrelija od njih. Sto se tice saradnika jako je oprezna i nema bas poverenja ,zato sve kontrolise i drzi komnce u svojim rukama. Prema svojim saradnicima je jako korektna i postena. Ne pocenjuje ih ali voli da njena rec bude poslednja. I u velicini slucajeva je to i dobra odluka jer uvek bude u pravu i sve sto kaze bude tako.

5 септембра, 2018 Off By coki

LAV

 

Nije nikakvo iznenadjenje sto je Lav prvi   znak koji se nekako smatra najhrabrijim jer se zna da su lavovi kraljevi zivotinja i sto vise    imaju oni sve vise zele.

Ovaj znak zahteva da bude voljen i postovan i ono sto on zamisli  on mora i da ostvari ali je veoma vazno reci da pri tome on ne zeli i ne ocekuje da mu nesto padne sa neba vec daje sve od sebe da ostvari  svoje snove i sve rezultate svog rada ponosno nosi sam.

Lav je zak koji je svestan toga koliko vredi.Jako je pametan i  u stanju je da nekog prevede zednog preko vode,i to  bez imalo mucenja.

 

 

Razlikuje se od svih znakova u Zodijaku  jer je za razliku od drugih on neko ko  je stvoren za scenu,za glamurozni zivot, neko ko je zapravo najbolji u radu sa ljudima i ko je najbolji govornik kojeg cete ikada upoznati.

Lav je stvoren za velika dela.

Nema toga cega se on plasi i uvek kroz zivot ide sa osmehom i uvek se bori da sve sto radi uradi na najbolji moguci nacin.

Ima petlju da kaze sta zeli i ono sta misli i sto je jos vaznije,on ima petlju  da stane iza svojih reci i svojih dela.Ako shvati da je pogresio  on ce otvoreno to da prizna  iako vazi za  jedan od najponosnijih znakova.

U biti,Lavovi su veoma  hrabri  ljudi ciji su stavovi veliki, hrabrost takodje i ko nikada ne dize ruke od onoga sto zeli

U ljubavi su odani i verni ali su kada im do partnera nije stalo skloni prevarama,i flertu jer  udvaraca uvek imaju.

 

Nastavak na sledecoj  strani…

Стране: 1 2