OVAN, JARAC i SKORPIJA : Najmudriji, NAJPOSEBNIJI, NAJBOLJI ljudi!

OVAN, JARAC i SKORPIJA : Najmudriji, NAJPOSEBNIJI, NAJBOLJI ljudi!

5 септембра, 2018 Off By coki

OVAN.

 

 

Ovan je jedan od najpametniji znakova. Njega je tesko preci u bilo cemu. Iskren je i posten. Sve sto radi radi odgovorno posteno i vredno. Ne voli osobe koji su neradnici i koji vole da se kite tudjim perjima. Voli da pomogne coveku kada je u nevolji. Sto se tice ljubavi i tu je jako strog.

Od svog partnera osekuje vernost i posvecenost. Sto se tice dece i tu je strog. Svoju decu uci da budu dobri i verni ljudi . Voli da vidi svoju decu kao uspesne i vredne ljude.

Za Ovna se kaze da je covek koji ima najbolju dusu i to stalno dokazuje.

 

 

JARAC.

 

Jarac je takodje jako mudar. Pripadnicu ivog znaka samo na izgled izgledaju naivno a u stvari jako su pametni. Uvek stignu do svog cilja. Ako su nesto resili da mora tako da bude tako ce i biti pa makar morali ici glavom kroz zid. Sto se tice ljubavi i tu su jako opasni.

 

 

Vole i zele da budu voljeni. Cesto puta gledaju partneru kroz prste pa partner pomisli da su naivni a u stvari oni su jako pametni i zele da sacuvaju brak ili vezu jer im je stalo do te osobe. Pa ih puste da veruju da su naivni. Imaju veliko srce i dusu i uvek se nadju da pomognu drugima.

Sve sto rade rade srcem i ne razmisljaju mnogo o posledicama za njih. I kada se razocaraju oni opet nastavljaju po starome. Veruju i dalje i pomazu . Sto se tice dece i tu donose pametne odluke. Nikada svoju decu ne prisiljavaju na nesto sto oni ne vole,konkretno kada je decija karijera u pitanju nikada nece da stanu im na put i da se tu mesaju. Kazu svoje misljenje i puste ih da sami odlucuju o svom zivotu. Sto se tice ljubavi i tu balansiraju.

 

 

Puste partnera da kaze sta ima ali oni uglavnom rade onako kako njima odgovara.

 

 

Nastavak na sledecoj  strani…

Стране: 1 2