Ova dama zodijaka je SAVRSENA: Svesna je svoje lepote i MUSKARCA VRTI OKO MALOG PRSTA!

Ova dama zodijaka je SAVRSENA: Svesna je svoje lepote i MUSKARCA VRTI OKO MALOG PRSTA!

5 септембра, 2018 Off By coki

Dama rodjena u ovom znaku je jako zgodna i privlacna Jednom recju je savrsena.

 

Njene vitke noge ,struk i bujne grudi su njen adut za sve. Uvek atraktivna i lepa privuce paznju gde god se pojavi.

 

 

Za razliku od pripadnica rodjene u znaku Jarca ,koje nisu svesne svoje lepote,Riba je svesna koliko je lepa i pozeljna pa joj to olaksava mnoge stvari u zivotu. Ako nesto pozeli to ce i dobiti uz pomoci svoje lepote svog sarma i znanja kako doci do cilja. Muskarci prosto lude za pripadnicama ovog znaka. Ona je prava zavodnica . Njen oci cu prelepe . Nista joj se ne moze ispreciti na putu a da nece umeti da resi taj problem.

Jako je sposobna i za nju nema prepreka u zivotu. Ne voli da se oslanja na druge i sve sto radi voli sama da uradi. Sve sto pocne ma koliko bilo tesko voli da zavrsi bez icije pomoci.

 

U vezu i braku ona je ta koja sve vuce na svojim ledjima ,ali ne zbog toga sto je njen muskarac nesposoban za neke stvari ,vec zato sto je ona ta koja smatra da ona sve moze i da joj nije potrebna nicija pomoc. Tu pravi veliku gresku jer prosto muskarci se pored nje osecaju kao da su oni zene a ne ona. Kao osoba je jako pozitivna ali i jako povucena pa ljudi prosto ne znaju sta da ocekuju od nje.

 

 

Nastavak na sledecoj strani…

Стране: 1 2