UVEK ce biti VERNI, nikad te NECE IZDATI: Ovi znaci ti NIKAD TUGU nece doneti!

UVEK ce biti VERNI, nikad te NECE IZDATI: Ovi znaci ti NIKAD TUGU nece doneti!

5 септембра, 2018 Off By coki

Koji su to znakovi koji vas nikada ne bi izdali… Od koga možete očekivati i biti sigurni da vam neće donijeti nikada tugu nego će vam život ozariti srećom i blagostanjem… Od koga možete očekivati samo sigurnost i vjernost saznajte iz sljedećeg teksta… Možda ste baš vi taj znak ili imate sreće da nekog od tih znakova imate u vašoj blizini…

OVAN

Pripadnik ovog znaka Zodijaka ne zna šta znači riječ izdaja, a još manje zna kako nekoga izdati. Iako impulsivan i jak duh ovog znaka ponekad može da izgleda kao da je u stanju da vam okrene leđa, ali to nije tako. To je samo trenutni nalet njegove velike i jake strasti koju Ovnovi ponekad ne mogu da obuzdaju.

Ako su se za nekog iskreno vezali štitiće ga do posljednjeg atoma snage i nikada se niko u njihovoj zaštiti neće osjećati nesigurno. Njihova tvrdoglavost i jaka energija od koje pršte u stanju su da otjeraju svako zlo od osobe do kojih je njima stalo.

Oni nikada ne izlaze iz odnosa tako lako iako su skloni raspravama i svađama da se to ponekad čini nepodnošljivo, ali njihov karakter je jak i Ovnovi tu svoju snagu pokazuju. To nikad ne znači da vas izdaje. On je rođeni vođa i kada on nekog povede pod svojom zaštitom to je onda sigurno vodstvo na koje se uvijek možete osloniti.

 

SREIJELAC

 

Strijelćevi se veoma teško vezuju za nekoga. Neodlučni su kada je vezivanje u pitanju i ne vole da ikome žrtvuju svoju slobodu. Međutim kada se Strijelac jednom veže za nekoga on će mu biti vječito vjeran.

Zbog svoje vatrene harizme u stanju je da ispuni sva očekivanja i da u nečiji život unese sreću i radost. Uvijek je spreman na avanturu u kojoj nikada neće iznevjeriti nekoga koga je odabrao za sebe. Jedini uslov koji postavlja kada je u putanju vijernost jeste da ima prijateljsku podržku od svog najbližeg. Kako od partnera tako i od prijatelja.

Za prijatelje je u stanju da napravi mnoga čuda i da njihov život učini ljepšim. Jedino što očekuje je poštovanje. Partneru neće pomisliti da donese bilo kakvu tugu ako u njemu osim ljubavi spozna i prijateljstvo.

nastavak na sljedećoj strani…

Стране: 1 2