Evo kako da po izgledu i ponašanju prepoznate svaki horoskopski znak!

Evo kako da po izgledu i ponašanju prepoznate svaki horoskopski znak!

22 јуна, 2018 Off By coki

 

Jarac

Kretanje mu je vojnički uvežbano, ali kada ga neko malo duže posmatra – kad se pojavi neko ko mu se sviđa menja svoje ponašanje. Tada koncentracija slabi, pa umesto da upija svaku reč razgovora, sve češće traži da mu se ponove zadnje reči. Takođe, svi događaji koji su povezani s njegovom karijerom utiču na promene u držanju, hodu i količini energije kojom će prionuti na posao.

 

Vodolija

Kako se osećaju, tako se i ponašaju – bez obzira ko je pored njih. Ali, s godinama se stvari menjaju. Staložena hladnokrvnost muškarca Vodolije, koji više nije u najmlađim godinama, rezultat je nekadašnje sposobnosti izražavanja misli i osećaja burnom i spontanom gestikulacijom. Žena Vodolija u zrelim godinama isijava mirnu blagost i toleranciju kao kontrast buntu u mladosti.

 

Ribe

Dinamičnost i otvorenost u pristupu drugima vezane su uz nesposobnost da ostanu statične i postojane čak i kad im se za to pruži prilika. Njihova nesigurnost i potreba za srodnom dušom tera ih na komunikaciju i sa sasvim nepoznatim osobama. Ali, gestikulacija im nije nikad preterana, već najčešće ugodna i simpatična. Kad su raspoložene, Ribe živo gestikuliraju, a kad nisu, mrzi ih i da pomere pogled.

Стране: 1 2 3 4