Evo kako da po izgledu i ponašanju prepoznate svaki horoskopski znak!

Evo kako da po izgledu i ponašanju prepoznate svaki horoskopski znak!

22 јуна, 2018 Off By coki

Vaga

 

Žena Vaga šalje zavodljive, ali ne i vulgarne poruke, a i muškarac Vaga će na svoj poseban način dati do znanja da je primetio svaku ženu koja je prošla pored njega. Privlačenje pažnje suprotnog pola ključ je razumevanja govora tela Vage, ona želi da se svidi, hoće da uspostavi telesnu komunikaciju i isproba svoje čari. Muškarac je živahniji i otvoreniji, a žena koketnija, više distancirana.

 

Škorpija

Govor tela mu je neposredan, a opet nekako tajanstven. Način na koji se kreće i gestikulira uvek odaje njegovo trenutno stanje duha, čak i onda kad želi da ga sakrije. U napetim situacijama ruke su mu prekrštene ispod pazuha, usne stisnute, a pogled upućen u nepoznatom smeru. Ako se za nekoga može reći da „pogledom ubija“, onda je to Škorpija.

 

Strelac

Ljudi ovog znaka mogu da budu neobično lepi, ali izgled i ponašanje mogu da im budu i malo animalni. Imaju uspravno držanje, isijavaju vedrinom, samopuzdanjem i bezbrižnošću. Mnogi Strelci su protagonisti ljubavi na prvi pogled upravo zahvaljujući svojoj neodoljivoj privlačnosti i gotovo životinjskom instinktu. Kad ih neko privlači, pokazuju otvorenu potrebu za njegovom blizinom i dodirom, čak i na javnom mestu.

 

…nastavak na sledećoj strani…

Стране: 1 2 3 4