Evo kako da po izgledu i ponašanju prepoznate svaki horoskopski znak!

Evo kako da po izgledu i ponašanju prepoznate svaki horoskopski znak!

22 јуна, 2018 Off By coki

Četiri životna elementa: vatra, zemlja, vazduh i voda su povezani sa horoskopskim znacima i svaki možemo poznati po izgledu i karakterističnom držanju. Evo kako se ponaša svaki od pripadnika zodijaka.

 

Ovan

Bez obzira kakav mu je stas, nastup Ovna je siguran i odlučan. Pokreti su im živahni, sigurni i spretni, kad razgovaraju gledaju sagovornika u oči, a kad sami žele nešto da kažu, bez ustručavanja prekidaju. Uvek se guraju ispred drugih, hodaju brzim i žustrim koracima, često glavom prema napred.

 

Bik

Od rečitog pogleda do mrštenja, od sitne bore oko usta do podignute obrve – govor lica kod Bika je primer govora tela. Pripadnici ovog znaka kretanjem i gestovima jedva daju da se nasluti njihova senzualnost i erotičnost. Ali, kada osete da su na sigurnom terenu i njihovi pokreti postaće spontaniji i rečitiji.

 

Blizanci

Po svom govoru tela spadaju u najrečitije. Brbljavi su i znatiželjni, veseli i duhoviti, živahni i neukrotivi, a rukama pričaju kao pantomimičari. Njihova fizička pokretljivost je lako vidljiva i površnim promatračima. Premeštanje s noge na nogu, potreba da stalno nešto drže ili prevrću u rukama, vrcav pogled, govore da su i u najmirnijim situacijama prava deca svog vladara, nemirnog Merkura.

 

…nastavak na sledećoj strani…

Стране: 1 2 3 4