Horoskop kaže da OVI PAROVI imaju najveće šanse za dugovečnu ljubav!

Horoskop kaže da OVI PAROVI imaju najveće šanse za dugovečnu ljubav!

19 јуна, 2018 Off By coki

Devica

Vi volite red, jako ste organizovani, stojite čvrsto s obe noge na zemlji i imate veliku potrebu za sigurnošću. Muškarac rođen u znaku Raka to može da ispuni. Zbog svoje osećajne prirode idealan je partner za vas.

Vaga

Težite ravnoteži i harmoniji i ne podnosite nepravdu. I vaš suprug treba da bude idealista kao i vi, da zna da ceni vaš smisao za pravdu. Muškarac rođen u znaku Škorpije će vas usrećiti u braku.

Škorpija

Temperamentni ste i nagli. Muškarac u znaku Vage lako se nosi s tim i deli vašu društvenu crtu.

Strelac

Vi ste idealista i želite da razumete druge. Tražite dublji smisao u životu i ponekad se jako uživite u to. Istovremeno ste zavisni od avantura i stalno biste se zabavljali. Vaš suprug ni u kom slučaju ne sme biti dosadan i mora vas stalno izazivati. Muškarac rođen u znaku Lava idealan je za vas.

Jarac

Realni ste i nemate vremena za sanjarenje. Potrebni su vam red i disciplina. Muškarac rođen u znaku Škorpije to jako dobro razume i može vam pomoći da se opustite u svojim ambicioznim poduhvatima. A to je odličan potencijal za ispunjen brak.

Vodolija

Žene rođene u ovom znaku ne znaju za predrasude i vrlo su tolerantne. Vrlo im je važno da budu nezavisne i slobodne. Zato im treba neko ko ih neće ograničavati i ko će deliti njihove ideale. Muškarac takođe rođen u znaku Vodolije savršeno odgovara u svakom pogledu.

Ribe

Neverovatno ste osećajni, pa vas već i najmanje oscilacije mogu izbaciti iz takta. Muškarac rođen u znaku Ovna deli vašu sklonost ka duhovnosti i može vas istinski usrećiti.

Стране: 1 2