HOROSKOP: Evo kome zvezde vraćaju veru u ljubav i strast!

HOROSKOP: Evo kome zvezde vraćaju veru u ljubav i strast!

19 јуна, 2018 Off By coki

Ko ne zna šta je ljubav – ima dovoljno vremena da nauči! Ljubi bližnjeg svog kao samoga sebe! – a zašto bih, pitaćete, kad on nije JA? …Muzika je : osam nota i od njih – bilioni fascinantnih melodija. Ljubav je : „dve note“ i od njih – bezbroj mogućnosti za SREĆU.

Ne nadajte se „ljubavnim lekcijama“ – od Ljubavnog horoskopa. Vaš astrolog samo želi da Vam pomogne da odaberete jednu naročitu – „svoju pesmu“.

 

 

Ovan

Ako ste još sami i iskreno želite ljubav, pokrenite se. Ovo su dani kad bi moglo zaiskriti na terasi lokalnog kafića, u sasvim neobaveznim druženjima uz kafu ili na putu do škole ili posla. Ako ste u vezi, oboje ćete se kretati više nego inače. Možda ćete i putovati.

Bik

U povremenim naletima velike inspiracije delujete vrlo zanosno i vodite aktivan društveni život, često se nalazite u prilici da ostvarite nove ili neobične ljubavne kontakte. Ipak, Vaše emotivno interesovanje za određenu osobu nije trajnog karaktera. Ne želite emotivno vezivanje i smišljate brojne izgovore, kako biste opravdali svoje ćudljivo raspoloženje i ponašanje. Nema potrebe da izbegavate emotivnu vezu ili odgovornost. Imponuje Vam saznanje da se nalazite pred radoznalim pogledima i da prepoznajete emotivne signale, slobodno odgovorite na različite izazove u skladu sa svojim statusom i afinitetima. Kvalitet koji proističe iz ljubavne veze predstavlja Vašu intimnu sreću i pozitivno utiče na Vašu kompletnu pojavu ili na samopouzdanje.

Blizanci

Ponekad sve zavisi od vašeg raspoloženja. Ovih dana puni ste ljubavi prema bližnjima i zahvalni što vas trpe u svim vašim izdanjima. Obnovite zanemarena prijateljstva, javite se dragim ljudima, podelite savet ili toplu reč. U ozbiljnim raspravama, ipak ostanite neutralni. U vama se budi naglašeni povratak u prošlost, a zaista vas ništa ne sprečava da sada ispunite neku davnu želju, kako biste usrećili sebe i sve one koje volite. Uvek možete da podelite najlepše trenutke u društvu dragih osoba – uživajte u tome.

Rak

Priželjkujete novu i uzbudljivu ljubavnu romansu. Vi ste osoba koja ume da upotrebi sve svoje prednosti, ali i nečije slabosti u svoju korist. Ne želite da prihvatite emotivno odbijanje. Rečima ne možete da učinite previše, ali zato određenim postupcima je moguće da pomerite sve »emotivne zidove«. Sposobnost da osetite zadovoljstvo u ljubavnom zavođenju, kao i da ugodite nečijim potrebama predstavljaju poseban kvalitet i bogatstvo ličnosti. Ipak, postoje odgovori do kojih ne možete doći na lak i jednostavan način, jer ljubavni odnos ponekad predstavlja enigmu i zahteva strpljenje ili odricanje. Pulsirajuća osećanja menjaju pogled na svet i utiču na inspiraciju. Ukoliko ste mladi ili slobodni, proverite svoje zavodničke sposobnosti i manire u nečijem društvu.

Lav

Više ni ne očekujete bajku, ali osnovni nivo kulturnog ophođenja nešto je bez čega ne možete. Ipak, ostaje otvoreno pitanje zašto vam je to važno – zbog istine ili zbog brige oko toga šta će drugi reći. Razmislite o tome kakve sve mogućnosti imate i na koji način možete da poboljšate odnos sa voljenom osobom ili da sebi učinite život lepšim.

Nastavak na strani br. 2…

Стране: 1 2