Lavovi dominiraju. Vodolije pate, ali OVAJ znak partner će dovesti DO NERVNOG SLOMA

Lavovi dominiraju. Vodolije pate, ali OVAJ znak partner će dovesti DO NERVNOG SLOMA

19 јуна, 2018 Off By coki

Vikend pred nama možda nije baš sunčan, ali to ne znači da će biti loš.

Šta su nam zvezde priprtemile za ovaj tmuran vikend otkriva Vam tim naših najboljih astrologa… SRETNO

 

OVAN

Ovnovi se osećaju dobro. U toku ovoga dana mnogi će dobiti poziv za izlazak sa osobom koja im se dopada. U kasnijim časovima mnogi pripadnici ovoga znaka će čuti neke veoma zanimljive vesti.

BIK

Bikovi se mogu posvađati sa članovima svoje porodice. Neko će uporno odbijati njihove savete. Ne trebaju navaljivati, neka puste ljude da sami odluče, ako pogreše to je njihova greška.

BLIZANCI

Blizanci se osećaju malaksalo, i bez energije, stoga će im obavljanje poslova veoma teško pasti. Kosmičke vibracije nisu naručito povoljne, pa bi ovaj dan trebalo izbegavati bilo kakve vidove rasprava.

RAK

U toku vikenda mnogi Rakovi mogu imati problema sa nesanicom i glavoboljom. Partneri im mogu praviti probleme ili ljubomorne scene zbog nekih pitanja iz prošlosti, šzo pripadnike ovoga znaka može lako izvesti iz takta.

LAV

U toku vikenda Lavovi će se osećati uglavnom veoma lepo, i biće puni pozitivne energije. Neke radosne vesti koje mogu čuti pred kraj dana će im znatno popraviti raspoloženje, i navesti na novo razmišljanje i planove.

DEVICE

Vikend će mnogim Devicama doneti pravo ushićenje. Mnoge će biti veoma radosne, jer će dobiti veoma lepe komplimente koje nisu očekivale. Neko od prijatelja im je veoma blagonaklon, i daće sve od sebe da im pomogne, samo treba da prihvate da ne mogu sve same.

 

nastavak na strani br. 2…

Стране: 1 2