U ovim znacima se krije VATRENI LJUBAVNIK

U ovim znacima se krije VATRENI LJUBAVNIK

16 јуна, 2018 Off By coki

Obavezno proverite da li vaš partner spada u ovu odabranu ekipu….

 

 

OVAN

Vatreni Ovan će brzo i bez ustručavanja pokazati svoju seksualnu energiju, i apsolutno ga neće biti briga kakav utisak ostavlja.

Upravo zbog svog samopouzdanja i retkog stava i energije smatraju ga jednim od najboljih ljubavnika među horoskopskim znacima.

Obožava da eksperimentiše, te odlično poznaje anatomiju svog partnera, kao i glavne erogene zone. Sve poze su mu omiljene.

 

 

VODOLIJA

Ako poznajete neku Vodoliju, onda ste se sigurno susreli sa njenom intelektualnom arogancijom, koja može da vas odbije ili magnetski privuče.

Kako u životu, Vodolije su ekscentrične i na ljubavnom planu. Ovaj znak ima specifičan ukus kod biranja partnera, pa nekada ni sami nisu sigurni šta ih je tačno privuklo.

Iako u ranoj fazi života prave loše izbore, kasnije na osnovu iskustva, tačno znaju šta im je potrebno. Savršeni su ljubavnici, uživaju u seksualnim igrama.

 

 

RIBE

Ribe se smatraju veoma nežnim ljubavnicima kojima možete u potpunosti verovati.

Oni nisu skloni prevarama, a nikada neće zapostaviti porodicu jer im je ona previše bitna.

Muškarci u znaku Ribe se opisuju kao veoma poželjnim partnerima za seks, a posebno su dobri u tome kada iskreno nekoga vole.

 

 

ŠKORPIJA

Ipak, apsolutni pobednik je Škorpija. Ovaj znak je sinonim za seksualnost, erotiku i sve manifestacije telesne ljubavi, a poznato je da mu je još antička astrologija dala počasnu titulu najboljeg ljubavnika.

Ipak, retki su muškarci Škorpije koje su sve svoje emocije priklonili jednoj ženi, te treba biti obazriv.

U njega je lako zaljubiti se, jer osvaja prodornim pogledom i seksepilom koji je često neodoljiv.

 

 

Nastavak na sledećoj strani… 

Стране: 1 2