INDIJSKI HOROSKOP najpreciznije otkriva sudbinu: Proverite ŠTA VAS ČEKA

INDIJSKI HOROSKOP najpreciznije otkriva sudbinu: Proverite ŠTA VAS ČEKA

15 јуна, 2018 Off By coki

Prema indijskoj astrologiji vaš horoskopski znak određuje karmički put i izazove s kojima ćete se suočiti u ovom životu. Kažu da je indijski horoskop neverovatno precizan – proverite!

 

Mesha ( 15.4. – 15. 5)

AMBICIJA

Jaka mentalna snaga pomaže vam da uspešno ostvarite zamišljeno, ambiciozni ste i nikada ne popuštate. Izraženi smisao za inicijativu gura vas među vođe, no privlači vas sjaj pa padate na najnovije trendove.

Vrishabha (16. 5. – 16. 6)

VELIKO SRCE

Ovo je znak komunikativnosti i umetnosti izražavanja u javnosti. Ne volite nemar i površnost. Vaši najbliži su vam najbitniji, ali ste u odnosima s drugima oprezni i ne volite preveliku bliskost dok ne steknete poverenje. Puni ste ljubavi, imate veliko srce, pa stalno čeznete za romantikom. Jedan ste od najvernijih partnera.

Mithuna (17. 6. – 16. 7)

HUMOR

Vi predstavljate znak koji sve može dovesti u pitanje, svi se moraju prilagoditi vašim suprotnostima. Razum vam radi sto na sat, a vaše sposobnosti prilagođavanja su beskrajne. Vaša najjača odlika je humor, a najčešće ga koristite kada želite nekoga da zavedete………NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI…

Стране: 1 2 3 4