Znak koji danas jednostavno uživa u slobodi i ne želi nikakvu vezu!

Znak koji danas jednostavno uživa u slobodi i ne želi nikakvu vezu!

13 маја, 2018 Off By botanika

BLIZANCI

POSAO: Očekuje vas dosta poslovnih obaveza ali vam to ne pada teško jer konačno imate više koncentracije nego prethodnih dana. Imate i sposobnost da se dobro organizujete.

LJUBAV: Tokom današnjeg dana nećete imati preterano važna dešavanja na emotivnom planu. Ukoliko ste slobodni niste ni zainteresovani za veće promene na polju ljubavi.

ZDRAVLJE: Moguć je manji pad imuniteta. Povećajte unos vitamina, tečnosti, potrudite se da više odmarate i da se posvetite sebi. Nemojte da se izlažete rizičnim situacijama.

RAK

POSAO: Ukoliko ste imali neki sukob sa autoritetima na poslu, sada ćete končano uspeti da rešite i izgladite situaciju. Možete da se nadate poboljšanju atmosfere na radnom mestu.

LJUBAV: Povoljan je period za ljubav, ako ste slobodni i tražite nova poznanstva. Ukoliko ste u braku, moguće su manje svađe. Ali ćete iapk do kraja dana naći kompromis sa voljenom osobom.

ZDRAVLJE: Grudni koš vam je osetljiv pa su mogući problemi sa srcem i plućima. Ukoliko ste već do sada na tom polju imali neke tegobe vreme je došlo da se javite lekaru radi kontrole.

LAV

POSAO: Trenutno niste u najboljem periodu za poslovno polje, pa su moguće neke manje komplikacije i nestabilnosti. Potrudite se da neke sitnice sada ne ispustite iz vida.

LJUBAV: Deluje vam da voljena osoba ima potrebu da vrši preteran uticaj na vas što vam se ni malo ne dopada. Želite vi da budete osoba koja dominira, a ne da bude obratno.

ZDRAVLJE: Možete da očekujete odlično stanje! Puni ste pozitivne energije, prija vam što veća fizička aktivnost i dobro se osećate u svojoj koži. Nemate ni jedan razlog za brigu danas.

DEVICA

POSAO: Donećete neku novu odluku ili ćete uneti neke sitne izmene u način na koji obavljate svoj posao. Uglavnom, možete da očekujete pomak na polju posla u narednom periodu.

LJUBAV: Dopada vam se osoba koja deluje nekako misteriozno, a upravo taj stav vas i privlači kod nje. Očekuje vas prilika da poboljšate komunikaciju i da se još više zbližite sa njom.

ZDRAVLJE: Mogući su problemi sa grlom pa bi bilo dobro da izbegavate gazirana pića i hladne napitke takođe. Ojačajte svoj imunitet, mirujte, odmarajte i pazite na sebe danas.

 

 

Nastavak na strani br. 3

Стране: 1 2 3