DNEVNI LJUBAVNI HOROSKOP za ČETVRTAK 10. MAJ 2018.godine

DNEVNI LJUBAVNI HOROSKOP za ČETVRTAK 10. MAJ 2018.godine

9 маја, 2018 Off By ludarito

Strelac

Danas na polju ljubavi očekujte novi kontakt ili poznanstvo, kao i mogućnost da ostvarite ozbiljnu vezu o kojoj dugo sanjate. Moguće da se napokon pojavi i neko idealan za vas. Zato, gde god da idete, budite lepi i nasmejani. Otvorite svoje srce!

Jarac

U ljubavi ste do sada pravili dosta grešaka, ali bi se mnoge stvari danas mogle ispraviti. Očekujte nalet strasti i leptiriće u stomaku. U večernjim časovima moguć je poziv od nekoga sa kim ste prekuinuli svaki kontakt. Ne dozvolite da vas bilo ko povredi dva puta.

Vodolija

Uzmite samo ono šta vam pripada i ništa preko toga. Gramzivost bi vam se mogla obiti o glavu. Danas očekujte poziv koji bi mogao da promeni vašu ljubavnu situaciju. Slobodni pripadnici vašeg znaka bi mogli ostvariti vrlo strastvenu vezu sa nekom vagom ili bikom, koja bi mogla biti početak trajnog odnosa.

Ribe

Danas očekujte da će se rešiti neki problem koji vas je mučio već duže vreme. Vi ste uglavnom ćutali o tome, ali danas će vas zvezde navesti da napokon izgovorite šta vam smeta. Nađite način da to uradite što bezbolnije i u večernjim časovima bičete ponovo ludo zaljubljeni i srećni.

Стране: 1 2 3