DNEVNI LJUBAVNI HOROSKOP za ČETVRTAK 10. MAJ 2018.godine

DNEVNI LJUBAVNI HOROSKOP za ČETVRTAK 10. MAJ 2018.godine

9 маја, 2018 Off By ludarito

Rak

Danas ćete biti pomalo depresivni bez konkretnog razloga, ali krajem dana izaći ćete iz te loše faze. Uveče vas očekuje puno strasnih događaja bez obzira na to da li ste u vezi ili ne. Ako budete imali ponudu da izađete, nemojte je odbiti. Očekuje vas sjajna noć.

Lav

Polje ljubavi će danas biti beleženo vezivanjem mlađih za starije osobe. Ukoliko ste mlađa žena i nemate partnera očekujte poznanstvo veoma intrigantne i uspešne starije osobe sa kojom biste mogli osetiti posebnu povezanost, a možda se rode i dublje emocije.

Devica

Vaša tvrdoglavost i odbijanje da čujete partnera može inicirati raspravu ili čak razilaženje. Dobro razmislite o tome da li ste baš uvek upravu i spustite se na zemlju. Mogli biste izgubiti nešto zaista vredno ako nastavite da gledate samo sebe.

Vaga

Na planu ljubavi neko je ekstremno spreman da vas osvoji i pokušaće to upravo danas. Mnogima od vas danas se vraćaju i osobe iz prošlosti ili se obnavljaju stare ljubavi i dolazi do pomirenja. Sve u svemu, ispred vas je dan pun emocija.

Škorpija

U ljubavi morate danas biti oprezni pogotovo ako ste u dužoj vezi. Tuđe laži i tračevi bi mogli da vam naruše stabilnost. Ako ulazite u tajni flert ili paralelnu vezu očekujte da će vaš partner saznati, a nikako neće biti spreman da vam oprosti. Vodite računa!

 

…nastavak na sledećoj strani…

Стране: 1 2 3