LJUBAVNI I DNEVNI HOROSKOP ZA NEDELJU 25. AVGUST 2019.godine

LJUBAVNI I DNEVNI HOROSKOP ZA NEDELJU 25. AVGUST 2019.godine

23 августа, 2019 Off By botanika

LAV

Nemojte sedeti skrštenih ruku i čekati da vam partner dođe na vrata. To se sigurno neće dogoditi. Kontaktirajte prijatelje i izađite među ljude. Planete vam danas donose mogućnost da upoznate nekoga ko će vam uneti radost i sreću u ljubavni život. Uživajte!

 

Nemojte govoriti ljudima iza leđa. Nemojte govoriti ništa što ne biste rekli da ta osoba stoji pred vama. Danas se osećanja mogu lako poremetiti i neko bi mogao biti povređen (možda čak i vi). Ljudi instinktivno znaju kada ne govorite lepo o njima.

DEVICA

Kada su u pitanju odluke danas, uradite ono što je najbolje za vas. Nemojte imati osećaj griže savesti ako morate da završite neki zadatak danas. Uradite to zato što želite da uradite a ne zato što se osećate obaveznim prema nekom drugom. Jedina obaveza ste sami sebi!

 

Danas će zvezde učiniti da se osećate kao da ste centar sveta. To bi moglo negativno da se odrazi na vaš ljubavni život. Ako ste u vezi, obratite pažnju i na potrebe partnera, a ne samo na svoje lične želje. Ako ste slobodni, postoji mogućnost da nekoga značajnog upoznate u teretani ili na nekim drugim slobodnim aktivnostima.….NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI…

Стране: 1 2 3 4 5 6