LJUBAVNI I DNEVNI HOROSKOP ZA NEDELJU 25. AVGUST 2019.godine

LJUBAVNI I DNEVNI HOROSKOP ZA NEDELJU 25. AVGUST 2019.godine

23 августа, 2019 Off By botanika

VAGA

Da li ste već duže vreme nezadovoljni? Ako ste pokušavali da svoju trenutnu situaciju u ljubavi i vezi dovedete u red, ili ako ste želeli da napravite neke promene, danas je pravi dan za to. Ljubav je nešto što treba da vam ispunjava život, a ne da vam uzima pozitivnu energiju u da vas lomi emotivno i psihički.

 

Danas je dan kada treba da se malo primirite i odmorite duh i telo od nedavnih aktivnosti. Obratite pažnju na detalje koji su vam promakli dok ste se zabavljali. Imajte poverenja i slušajte svoju intuiciju iako je suprotna od onog što je pred vama.

ŠKORPIJA

Ovo je idealan dan za vas, jer vam je um bistar a emocije stabilne. Iskoristite ovu moćnu kombinaciju da uobličite svoje želje i mogućnosti i pokažite svoju emotivnu stranu drugima. Velika je energija na vašoj strani koja vam pomaže da dostignete željeni cilj.

 

Trenutni položaj planeta vas postavlja danas u prilično vedro i romantično raspoloženje. Ako ste se pitali da li je osoba koja vam je interesantna vredna truda, danas poslušajte svoje srce. Vi ste po prirodi intuitivni. Ako osetite duboko u sebi da je sve u redu, slobodno se opustite. Budite prirodni i šarmantni.….NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI…

Стране: 1 2 3 4 5 6