NEDELJNI HOROSKOP od 21 – 27. 01. 2019: Bikovi, pred vama je nestabilna nedelja, Lavove očekuje veći novčani dobitak,, Device nove poslovne ponude

NEDELJNI HOROSKOP od 21 – 27. 01. 2019: Bikovi, pred vama je nestabilna nedelja, Lavove očekuje veći novčani dobitak,, Device nove poslovne ponude

20 јануара, 2019 Off By ludarito

Ovan

Posao

Jedna brza i dešavanjima ispunjena nedelja je pred vama, što će vam sa jedne strane izuzetno prijati jer ste u periodu kada ništa ne možete da čekate i kada nemate strpljenja. Svoju eksplozivnost ipak kontrolišite jer će biti par situacija u kojima ona može izbiti. Neke promene u dogovorima mogu vas izbaciti iz takta, a u ovoj nedelji mogući su i problemi sa tehnikom i papirima. Spremite se da rešavate situacije u hodu. I pored napetosti – jedna nedelja sa brojnim prilikama je pred vama.

Novac

U periodu ste finansijskog oporavka i novčane prilike će biti bolje nego inače. Samo kontrolišite svoju impulsivnost u trošenju.

Zdravlje

Osetljivi ste na viruse, prehlade a posebno su ugroženi sinusi. Stariji Ovnovi mogu imati problema sa zubima. Mogućnosti povreda u brzini ili nepažnji.

 

Bik

Posao

Red nekih sitnih distrakcija i problema, red odličnih poslovnih prilika. Ovo prvo je potpuno normalno i to je sastavni deo života, a uostalom – rešićete sve. Ovo drugo hvatajte što pre jer neke prilike ne trebate i ne smete propuštati. Više obratite pažnju na papire jer su tu mogući manji problemi, a nemojte da se iznenadite ukoliko dođe i do promena u dogovorima u poslednjem trenutku, kao i do neposlušnosti od strane računara, mobilnog telefona ili tehničkih sredstava koja su vam potrebna za rad.

Novac

Trošak i nerviranje oko njega u prvom delu nedelje. No, generalno gledano – poboljšanje finansijske situacije.

Zdravlje

Zdravstvena situacija je solidna. Brige i stres mogu vam povremeno doneti prolaznu glavobolju.

 

…nastavak na sledećoj strani…

Стране: 1 2 3 4