NEDELJNI HOROSKOP od 21 – 27. 01. 2019: Bikovi, pred vama je nestabilna nedelja, Lavove očekuje veći novčani dobitak,, Device nove poslovne ponude

NEDELJNI HOROSKOP od 21 – 27. 01. 2019: Bikovi, pred vama je nestabilna nedelja, Lavove očekuje veći novčani dobitak,, Device nove poslovne ponude

20 јануара, 2019 Off By ludarito

Jarac

Posao

Neki ljudi vas nerviraju, kvare vam planove svojim postupcima ili neodgovornošću prema poslu. Umete da prećutite, ali je pitanje da li ćete u ovoj nedelji to moći. Bolje recite odmah, dok vam je još hladna glava, nego da nakupljate pa da onda izbesnite i preterate. Neki papiri i dogovori će vam praviti problem. I oko toga ćete morati da se zamlaćujete I gubite vreme. No, šta da se radi. I pored svega ovoga, ne stojite uopšte loše. A i brzo ćete rešiti sve te prepreke koje stoje pred vama.

Novac

Iako će u prvom delu sedmice izgledati kao da je sve protiv vas i da vas samo gađa trošak za troškom, ipak će se u drugom delu nedelje sve stabilizovati i smiriti.

Zdravlje

Prehlade, alergije, problemi sa grlom, plućima. Roviti ste i potrebno je da se više odmarate i povratite snagu.

 

Vodolija

Posao

Prvo Sunce, a zatim i Merkur ulaze ove sedmice u vaš znak. Ulazite zvanično u period koji će mnogo toga promeniti, naravno na bolje. To ne znači da se u ovoj nedelji nećete nervirati. Hoćete, to je više nego sigurno. Možda ćete se sa nekim ljudima i posvađati, možda čak i prekinuti saradnju. Ali to je potpuno nebitno. Ono što je važno jeste da je pred vama period sa izuzetnim prilikama koje ćete vi svakako iskoristiti. Vi budite korektni u svemu i čekajte svoj momenat. A on će doći.

Novac

I vaša je finansijska situacija potpuno promenljiva, postoje prilivi na koje možete da računate, ali i oni koji vam dolaze (ili ne dolaze) potpuno haotično.

Zdravlje

Nikako da se dovoljno naodmarate, nikako da u potpunosti prezdravite. Ukoliko vučete neku prehladu ili virus – računajte na poboljšanje od drugog dela nedelje.

Ribe

Posao

Iako ni na poslu nije savršeno, ipak vam ovaj segment donosi neuporedivo veće zadovoljstvo i stabilnost nego emotivni deo. Jeste da će vas neki saradnici iznervirati ove nedelje, ali to je prolazno i kratkotrajno i sa time se možete izboriti. Može biti i nekih papiroloških problema, ali opet – rešivih u vašu korist. Ono što će vam smetati jeste što ćete non stop juriti vreme i biti u zaostatku sa istim. Moguće je da ste preuzeli na sebe previše obaveza i da vam je sada teško da sve obećano i ispunite.

Novac

Finansijska situacija je dovoljno stabilna da možete da se opustite. Manji trošak u prvom delu nedelje.

Zdravlje

Imunitet vam trenutno nije baš jača strana. Takođe, moguće su nesanice i nervoza.

Стране: 1 2 3 4