NEDELJNI HOROSKOP od 21 – 27. 01. 2019: Bikovi, pred vama je nestabilna nedelja, Lavove očekuje veći novčani dobitak,, Device nove poslovne ponude

NEDELJNI HOROSKOP od 21 – 27. 01. 2019: Bikovi, pred vama je nestabilna nedelja, Lavove očekuje veći novčani dobitak,, Device nove poslovne ponude

20 јануара, 2019 Off By ludarito

Blizanci

Posao

Moći ćete više da se opustite i bolje funkcionišete u drugom delu sedmice. Do tada – očekujte napetih par dana u kojima ćete biti stisnuti rokovima, u kojima ćete morati da funkcionišete onako kako niste navikli, u kojima ćete nervirati saradnike ali i oni vas. Gledajte da u ovom periodu ne napravite greške za koje će vam posle trebati mnogo vremena da ih ispravite. S druge strane – neko vam nudi dobru poslovnu šansu ili želi da vas zainteresuje za saradnju. Pregovori u drugom delu sedmice.

Novac

Promenljivost po pitanju finansija. Red priliva, red situacija koje morate rešavati koliko odmah. Neki novac vam stiže baš u pravom momentu.

Zdravlje

Slaba tačka su zglobovi, naročito kod starijih Blizanaca. Mogućnosti za povrede. Takođe, potrebno je više opreza u saobraćaju i prilikom obavljanja fizičkih aktivnosti.

 

Rak

Posao

I početak poslovne nedelje može biti dosta napet. Moguća su neslaganja sa saradnicima, problemi sa papirima i u dogovorima, promene u poslednjem trenutku koje vas izbacuju iz takta. No, ovo je prolazna faza nakon koje dolazi smirenje, pa nemojte da dozvolite da u vama preovlada nervoza, bes – a pogotovo nemojte u ovim danima donositi bilo kakve značajnije odluke. I pored ovakvih situacija vaša pozicija i radno mesto su stabilni, a može se pojaviti i nova ponuda u drugom delu nedelje.

Novac

Vi lično nemojte da budete rasipni – bar taj deo možete da kontrolišete ako već ne možete tekuće troškove.

Zdravlje

Stariji Rakovi će imati probleme sa kostima, zglobovima, reumom. Mlađi će biti napeti a moguće je i da ih potkači manja prehlada.

 

Lav

Posao

I poslovno ste vi u periodu velikih promena. Da se ne lažemo – neke od tih promena vam se neće dopasti ni malo, ali zato ima i onih drugih koje će vam otvoriti vrata izuzetno jakim poslovnim saradnjama i dogovorima. Hoće vas inostranstvo i sve ono što je vezano za strance – tu je vaša najjača i najsrećnija tačka i na tu stranu se treba okrenuti. Nervoza na poslu postoji pa postoji – samo gledajte da vas ona ne dotiče previše i nemojte dozvoliti da i vas taj talas zapljusne i uvuče.

Novac

Sa jedne strane – sigurno je da ćete ostvariti veći novčani dobitak. Sa druge – na žalost, ne mogu da vas mimoiđu nepredviđeni troškovi koji će vas izbaciti iz takta.

Zdravlje

Imunitet! Vodite računa o njemu koliko god ste u mogućnosti jer će se sve bakterije i virusi lepiti na vas u ovoj nedelji.

 

…nastavak na sledećoj strani…

Стране: 1 2 3 4