NUMEROLOŠKA PROGNOZA za mesec NOVEMBAR. Izračunajte svoj NUMEROLOŠKI BROJ i pogledajte šta vas očekuje u mesecu koji je pred nama.

NUMEROLOŠKA PROGNOZA za mesec NOVEMBAR. Izračunajte svoj NUMEROLOŠKI BROJ i pogledajte šta vas očekuje u mesecu koji je pred nama.

1 новембра, 2018 Off By botanika

Da bi ste izračunali svoj numerološki broj potrebno je da svoj datum rođenja svedete na jednu cifru. Pokazaćemo vam to na sledećem primeru. Ako ste rođeni recimo 19.3.1981., vaš broj ćete izračunati ovako: 1 + 9 + 3 + 1 + 9 + 8 + 1 = 32. Zatim i ovaj broj svedete na jednu cifru, dakle: 3 + 2 = 5. Znači numerološki broj ove osobe bio bi 5. Sve što je potrebno je da u nastavku teksta pronađete taj broj i pogledate šta vas očekuje u mesecu novembru.

Broj 1

Vi ste neko ko je mnogo opterećen problemima i dešavanjima iz prošlosti, ali strepeti i strahovati nije potrebno, jer tako samo stvaratete loše misli koje kreiraju vašu sudbinu. Gledajte da svakoga dana razmišljate pozitivno i da se prisetite samo lepih dešavanja iz vašeg života. Ako imate neke poslovne poteškoće, gledajte da razmišljanja o tome zamenite nekim lepim sećanjima i trenucima koje ste proveli sa voljenom osobom. Na taj način privući ćete pozitivne misli i rešenja za sve probleme bukvalno će sama da se rađaju. U ljubavi manje budite posesivni, jer bi to vašem partneru moglo da zasmeta i moglo bi vam doneti određene probleme. Sloboda je nešto što svi vole i razmislite kako bi ste se vi osećali da vas neko stalno kontroliše i ljubomoriše. Savet za osobe sa numeroloskim brojem 1 za ovaj mesec mogao bi da glasi: Život je igra i potrebno je samo da se igrate i da na ovaj svet gledate očima malog deteta. I videćete, sve će biti i lepše i lakše! (NASTAVAK NA STRANI BROJ 2 )

Стране: 1 2 3 4 5