NUMEROLOŠKA PROGNOZA za mesec NOVEMBAR. Izračunajte svoj NUMEROLOŠKI BROJ i pogledajte šta vas očekuje u mesecu koji je pred nama.

NUMEROLOŠKA PROGNOZA za mesec NOVEMBAR. Izračunajte svoj NUMEROLOŠKI BROJ i pogledajte šta vas očekuje u mesecu koji je pred nama.

1 новембра, 2018 Off By botanika

Broj 6

Potrudite se da na život gledate uvek sa vedrije strane, jer u životu ima puno lepih stvari koje većina nas i ne primećuje, jer smo previše zauzeti dnevnim obavezama. To je slučaj i sa vama. U gomili problema i obaveza, zaboravljate na sebe, na užitke, na to koliko je život lep. I posao je nešto čime ste opterećeni. Zato, svako jutro kada ustanete radujte se novom danu, izlasku sunca i oblacima, jer je to dar od majke Zemlje. Zahvalite se Bogu ne još jednom danu koji vam daruje i vazduhu koji udišete i videćete i sami koliko ćete biti pozitivniji. Ovih dana mogli biste da posetite i neki koncert ili neku književnu noć, jer postoji velika mogućnost da ćete tu sresti i svoju srodnu dušu. Vi ste neko ko već odavno žudi za ljubavlju i nikako ne nalazite osobu koja zadovoljava sve vaše kriterijume, ali vi prosto ne tražite ljubav na pravom mestu. Savet numerologa za vas glasi: Počnite da volite život koji živite i budite zadovoljni sitnicama, jer će tek onda život da vas obraduje velikom srećom!

Broj 7

Ako ste nezadovoljni svojim životom, morate znati da niko osim vas ne može da vam pomogne, niko vaše probleme ne može rešiti osim vas samih. Krajnje je vreme da prestanete da optužujete druge za svoje neuspehe i sami sa sobom porazgovarate da bi ste videli u čemu vi grešite. Vi realno i nemate neke velike životne probleme, samo treba da budete malo objektivni i da uvek pođete od sebe. Na poslu postoje neke nerazjašnjene situacije i konflikt sa kolegom, pa ne bi bilo loše i o tome da razgovarate. Jer stavljanjem problema „pod tepih“, ništa nećete dobiti. Za vas bi se moglo reći da ste veliki srećnik u ljubavi i vi ste neko ko uvek voli ili je voljen. Tokom ovog meseca moglo bi se desiti da dobijete ozbiljnu ponudu od svog partnera i nemojte biti neodlučni. Ma kakav bio vaš odgovor, savet numerologa za vas glasi: Sami biramo ovaj svet, za sve je potrebna borba i zato se oslonite na sebe i za vas neće biti problema! (NASTAVAK NA STRANI BROJ 5 )

Стране: 1 2 3 4 5