NUMEROLOŠKA PROGNOZA za mesec NOVEMBAR. Izračunajte svoj NUMEROLOŠKI BROJ i pogledajte šta vas očekuje u mesecu koji je pred nama.

NUMEROLOŠKA PROGNOZA za mesec NOVEMBAR. Izračunajte svoj NUMEROLOŠKI BROJ i pogledajte šta vas očekuje u mesecu koji je pred nama.

1 новембра, 2018 Off By botanika

Broj 2

Ono što vama prvenstveno treba u životu jeste odmor ili bilo koja vrsta vežbe koja će pokrenuti i okrepiti vaše telo i vaš duh. Možda ne bi bilo loše da se bavite jogom ili nekom vrste meditacije, jer to bi vam pomoglo da saberete svoje misli i da manje budete rasejani i nervozni. Na poslovnom planu je sve u redu, ali ste skloni tome da donosite ishitrene odluke, baš zbog ove nervoze koju posedujete. Pa zato ne bi bilo loše da naučite da kontrolišete svoje emocije. Možda bi i neka vrsta sporta, kao što je boks, bila dobra za vas, jer bi ste se tu oslobodili negativne energije. U ljubavi je nemoguće učiniti bilo šta po tom pitanju kontrole emocija, jer vi kada volite – volite celim srcem i može se reći da će mesec novembar za vas biti uspešan baš na polju ljubavi. Mnogo lepih trenutaka i iznenađenja prirediće vam vaša voljena osoba. Ali opet, bez obzira na to, vi ste i dalje puni nezadovoljstva, moglo bi se reći nekada i bez razloga. Savet numerologa za vas glasi: Ako želite promene u životu, ustanite i krenite!

Broj 3

Vi nemate nikakvih zdravstvenih problema, ali se vrlo često osećate depresivno. To je verovatno zbog pogrešno usmerene energije, koja nastaje zbog nakupljenog straha i crnih misli koje se motaju po vašoj glavi. To može uzrokovati i razne bolesti, tako da ne bi bilo loše da probate da usmeriti svoju energiju na neke korisne stvari. Sve što je potrebno jeste da budete kao deca koja se raduju svakoj sitnici i da nađete sebi neku zanimaciju koja će vam skrenuti negativne misli. Probajte svoj naporan dan da završite nekom šetnjom ili gledanjem omiljenog filma, i već sledećeg jutra ćete ustati mnogo pozitivniji. Pošto ste trenutno sami, ne bi bilo loše da nađete i neku osobu koja će ispuniti vaše slobodno vreme, ali i vaše srce jer vama odavno nedostaje da vas neko iskreno voli. Verovatno niste ni izlazili dugo, pa je krajnje vreme da se to desi već ovog vikenda. Savet numerologa prema vašem izabranom broju bio bi: Poslušajte smeh ljudi oko sebe i videćete koliko je život jednostavan, a u toj gomili osmeha možda pronađete neki u koji ćete se zaljubiti! (NASTAVAK NA STRANI BROJ 3 )

Стране: 1 2 3 4 5