Da mu BUDES SVE NA SVETU: Ciganska magija za ZAVODJENJE!

Da mu BUDES SVE NA SVETU: Ciganska magija za ZAVODJENJE!

5 септембра, 2018 Off By coki
Ako ste se nekada svidjali jedno drugom, ali su sada emocije zahladnile…

Veliki je problem kada se dvoje zaljube, i onda se desi nesto, i oni se jednstavno ohlade jedno od drugog ili jos tuznije, samo jedno ostane da voli. To je bas teska situacija, ali ciganska magija ima i za to rjesenje.

Ukoliko zelis da ga ponovo osvojis i povratis njegovo interesovanje, onda uradi ovako…

Nabavi sebi saksiju za cvijece u obliku srca, ofarbaj je u bijelo i stavi u nju zemlje. Ostavi je tako napolju dva dana. Nakon dva dana, uzmi sjeme razlicka, naprvi rupicu u zemlji , stavi sjeme unutra i zatrpaj zemljom. Tri puta malo jace lupni po zemlji i zamisljaj osobu koju zelis zavesti. Kada cvijece nikne, odnesi ga do najblize rijeke i ostavi tamo 9 dana. Nakon devet dana se vrati do saksije i u zemlju zatrpaj neki predmet koji si nosio ili ti je bio vazan dok si se vidjao/la sa osobom ciju paznju zelis vratiti. Zatrpaj je skroz ispod korijena cvijeca i zabodi u zemlju tri suve grancice. Zalivaj svaki dan cvijece narednih 5 dana, a onda ga prepusti samom sebi. Ukoliko cvijece uspije da prezivi do cvjetanja vama je sudjeno da budete zajedno, a ako ne procvjeta onda nije.

Kada procvjeta uberi dva vrha cvijeta i ponovi iduce rijeci tri puta: ‘Onaj koji me zaboravio, bice onaj koji me se sjetio. Moj bice i pozaliti nece.’

Rezultati ce veoma brzo doci, u narednih deset dana.

Стране: 1 2