SMS poruka: Ako ti salje OVO u poruci znaj da mu se OPASNO SVIDJAS!

SMS poruka: Ako ti salje OVO u poruci znaj da mu se OPASNO SVIDJAS!

5 септембра, 2018 Off By coki

Muškarce, najčešće, preko poruka možete da ‘pročitate’. Oni možda ne razmišljaju previše o tome šta pišu ali ipak ako malo više obratiš pažnji vidjećeš da i oni imaju neke ‘skrivene poruke’ u tekstu. Ne žele oni da budu tajanstveni već dirketni i da ih žene shvate i razumiju, ali ponekad umiju da budu zagonentni ili da kroz poruku stave neki skriveni signal.

Prvo da pređemo osnovne signale:

Česti pozivi na izlazak ili spoj znak su da je baš zagrijan za tebe i da te želi osvojiti. Ako ti odgovara u roku od sekundena tvju poruku o je takođe signal da mu se sviđaš. Muškarci nemaju osjećaj da smetaju ženi sa stalnim pisanjem već tako žele da je što prije osvoje. Ako ti smeta kada on ‘smara’ da porukama a ipak postoji šansa za vas dvoje, moraš mu to reći. Oni, kao što ne pišu između redova tako i ne čitaju tvoja tajne signale. Moraš biti direktna jer će te tako više cijeniti ali i ipak ćete vas dvoje dobiti svoju šansu.

Ukoliko ga zanma kako si ili kako si provela dan to je takođe signal da se interesuje za tebe. Muškarcima koji nisu zainteresovani za tebe boli briga kako s i šta si radila danas ali onaj koji se iskreno zanima za tebe i sa tim postoji šansa.

 

Na sljedećoj strani pročitajte koje su to poruke koje ga odavaju da mu se sviđaš…

 

nastavak na sljedećoj strani…

Стране: 1 2