Tvoj dragi ima LJUBAVNICU: Evo kako da ga UHVATIS NA DELU!

Tvoj dragi ima LJUBAVNICU: Evo kako da ga UHVATIS NA DELU!

5 септембра, 2018 Off By coki

Danas mnogi u vezama varaju, a kako istrazivanja pokazuju, veci postotak su muskarci. Zene mozda izgledaju kao da su sprmnije na prevaru, ali muskarci to vise praktikuju.

Mozda ce da zvuci smijesno, ali muskarcu dok zena dosadi ili se pokaze kao previse zagrijana, tacnij previse dostupna, njemu ona dosadi i zbog toga odmah trci drugoj. To je u sustini istina, iako ima izuzetaka, njima cast na tome.

Ukoliko zelis da saznas da li te dragi vara, evo par savjeta kako to da otkrijes!

#Ne dozvoljava da uzimas njegov telefon!

Ukoliko on stalno skriva svoj telefon, stalno se dopisuje sa nekim pod izgovorom da je neko iz drustva ili mu je ekran telefona okrenut prema dole, znaj da  imas razloga za sumnju.

Ako ponekad pokusas da uzmes njegov telefon, cisto da lajkujes sebi sliku ili igras igricu, a on automatski brani ga i ne dozvoljava da ga uzmes u ruke, ON NESTO KRIJE!

Evo kako da mu postavis zamku preko neke od drustvenih mreza i provjeris njegovu reakciju. Mozda ce zvucati pomalo ‘jadno’ za zensko ali bolje da budes sigurna u njegovu vjernost, jer ovo je samo mali cin nije pracenje svakog njegovog koraka.

Napravi nalog na nekoj drustvenoj mrezi pod laznim imenom, dodaj ga za prijatelja i cekaj par dana na sljedeci korak. Prvo mu se javi sa ‘Cao’ i napisi u sljedecoj poruci  ‘Znam da varas svoju djevojku. Bolje da prekines sa tim, jer postoji neko kome je mnogo vise stalo do nje’.

Njegova reakcija je presudna u ovome…

 

Nastavak na sljedecoj strani…

Стране: 1 2