Da mu BUDES SVE NA SVETU: Ciganska magija za ZAVODJENJE!

Da mu BUDES SVE NA SVETU: Ciganska magija za ZAVODJENJE!

5 септембра, 2018 Off By coki

Ukoliko si do sada patio od neuzvracene ljubavi, a probao ste da je zaboravis i ne ide ti ili ako zelis da zavedes nekoga ko jos uvijek ne zna da si zaljubljeni u tu osobu, onda je vrijeme da probas sa ciganskom magijom.

 

Ako ti se neko svidja a nemas hrabrosti da mu pridjes…

Mnogima je u danasnje vrijeme problem prici osobi koja mu se svidja, iako je ovo napredno vrijeme. Ljudi se uglavom oslanjaju na tehnologiju, drustvene mreze…Nema vise kao nekada pisanja pisama, cekanja dugo, dugo da li ce on/ona da odgovori..pa planiranje susreta i sve je bilo tako slatko i nevino, bas u stilu ljubavi. Danas toga vise nema, sve je preuzela mobilna tehnologija.

Ali ako ti ne pomaze ni tehnologija onda je vrijeme da se okrenes ciganskoj magiji.

Kada bude pun mjesec, potrebno je da odes do najblizeg drveta jele i uberes jednu njenu granicicu. Iduceg dana, rano u zoru skupi cvijeca i napravi mali vijenac, veliki samo toliko da moze stati na ruku. Tog istog dana, kada pocne da pada mrak odnesi vijencic do jele sa koje si ubrala granicu,stavi ga ispod nje i u centru vjencica upali crvenu svijec. Moras da bude uz svijecu dok ne bude pri kraju goreja i onda je izvadi iz vjencica i zapali granicu koju si ubrala sa njom.  Kapljice voska sa svijece  pokapaj po vijenicu i stavi ga na ruku. Nosi ga deset dana i svaki dan ponavljaj ‘ Ovaj vjencic uvenuce, a onaj koga zelim zaveden bice’. Na kraju desetog dana vrati se do iste one jele i zapali taj vjencic, i u narednih deset dana onaj koga si zeljela da bude zaljubljen u tebe prici ce ti i zavesces ga.

Pazi, ovo nece da uspije ako imas neke lose namjere, vec samo sa cistim srcem moze upaliti.

 

 

Nastavak na sljedecoj strani…

Стране: 1 2