Koje lečenje odgovara Vašem horoskopskom znaku…

Koje lečenje odgovara Vašem horoskopskom znaku…

Maj 15, 2018 Off By admin admin

Blizanci – Makrobiotika

 

Pošto je Merkur vladalac vašeg znaka, vi više koristite razum nego emocije. Iako ste otvoreni, skloni ste nestrpljivosti i nervozi. Ishrana bazirana na namirnicama prirodnog porekla koje nisu pretrpele veće procese prerade, može sprečiti ili ublažiti bolesti disajnih organa, koji su vaša slaba tačka. Makrobiotička ishrana podrazumeva konzumiranje različitih vrsta integralnih žitarica, naročito pirinča, mahunarki, povrća, orašastih plodova i voća. Insistira se na izbegavanju mesa i favorizovanju ribe.

 

 

Rak – Homeopatija

 

Homeopatski lekovi nastaju otapanjem u vodi, elementu kojim upravlja vaš vladalac, Mesec. Ista stvar koja izaziva neku bolest, u minimalnim količinama stvara neku vrstu vakcine koja povećava otpornost organizma. Homeopate leče poremećenu energiju manifestovanu kroz bolesti, a izlečenje više zavisi od vas nego od vrste bolesti.

 

 

Lav – Termoterapija

 

Pripadnicima horoskopskog znaka Lava ne prijaju dugotrajne terapije, a najviše bi voleli kada bi telo moglo da ozdravi samo od sebe. Zato lečenje toplotom može biti vrlo efikasno, jer vašim znakom vlada Sunce. Termoterapijska sredstva – voda, parafin, lekovito blato ili blato pomešano sa parafinom omogućavaju kvalitetno širenje krvnih sudova, bolovi se smanjuju, mišići opuštaju, a metabolizam ubrzava.

 

 

Devica – Fitoterapija

 

Fitoterapija, odnosno upotreba povrća i biljnih ekstrakta, u skladu je sa vašom ljubavlju prema prirodi, ali i otporom prema hirurškim intervencijama. Sa lekovitim biljem unose se i vrlo vredne supstance (eterična ulja, vitamini, prirodni antioksidanti, flavonoidi, minerali, enzimi) u vaš organizam, što ga jača i čini otpornijim, poboljšava metaboličke procese i eliminiše štetne materije iz njega.

 

 

medicina

 

 

Vaga – Aromaterapija

 

Zbog vladaoca vašeg znaka, Venere, odgovara vam aromaterapija, koja pomaže da sprečavanju nastanka bolesti ili ubrzavanju oporavka. Aromatična biljna ulja i esencije deluju antibakterijski, antimikrobno i antivirusno, a ulja takođe pojačavaju efekat masaže i lečenja dodirom. To su metode koje vam odgovaraju. Moć eteričnih ulja vremenom se ne smanjuje, pod uslovom da se pravilno čuvaju. Kako vašim znakom vlada i Saturn, odgovaraju vam i metaloterapija i kristaloterapija.

 

 

Škorpija – Akupunktura

 

Vašim znakom vlada Pluton, planeta regeneracije, pa se prilično brzo oporavljate nakon bolesti. Ne plašite se da se suočite sa bilo kakvim tretmanom, pa i hirurškim nožem, pod uslovom da može da pomogne. Škorpijina žaoka, prisutna i u simbolu vašeg znaka, pokazuje da vas privlači sve što je oštro, pa vam odgovara akupunktura, alternativna metoda u kojoj se koriste igle. Fiksirane na meridijanima, kanalima koji prekrivaju celo telo, iglice pomažu da se uspostavi pravilan protok energije.

 

Nastavak na strani br. 3

Stranice: 1 2 3