Dnevni horoskop: Šta vam donosi današnji dan na polju ljubavi, posla i zdravlja, i da li će vam zvezde danas biti naklonjene…

Dnevni horoskop: Šta vam donosi današnji dan na polju ljubavi, posla i zdravlja, i da li će vam zvezde danas biti naklonjene…

15 маја, 2018 Off By botanika

Danas Uran ulazi u Bika, mirna energija Bika biva uzdrmana iz temelja, sledi jedan period korenitih izmena u našim životima, mahom prijatnih. Bik voli da ide na sigurno, Uran voli akciju, avanturu. Sledi period privikavanja jednog na drugog, a koliko li će uspeti u tome, videćemo.
Ugodan dan Vam želimo!

 

OVAN

Ambiciozni ste pa dan počinjete grandioznim planovima. Lovite svaku priliku kako biste se ponovo nametnuli na tržištu na kome delujete. Trud će vam biti nagrađen, ali paralelno s tim stičete nove neprijatelje kojima stajete na put.

 

BIK

Prihvatite poziv prijatelja i izađite. Zaboravite na posao i obaveze, nekoliko sati druženja pričiniće vam da se preporodite. Ukoliko nemate partnera, idealan trenutak je za novo poznanstvo koje može prerasti u interesantnu romansu.

 

BLIZANCI

Naizgled miran dan može da se pretvori u fijasko, naročito ako pokušate da improvizujete nešto što ne biste smeli da radite. Moć snalaženja u novim situacijama jeste odraz pametnih ljudi, ali, nije kraj sveta ni ako ponekad odustanete.

 

Nastavak teksta na strani br. 2

Стране: 1 2