Sledite astrološki putokaz kako da osvojite koji horoskopski znak!

Sledite astrološki putokaz kako da osvojite koji horoskopski znak!

15 маја, 2018 Off By botanika

Drage dame, dovoljno je da imate tačan datum rođenja muškarca kojeg ste „odabrale za svoj dlan“ i potom da sledite astrološki putokaz kako da ga osvojite.

 

Pročitajte konkretne i praktične savete služeći se astrološkom tipologijom muškaraca, tačno otkrivajući njihove tajne želje i slabosti.

 

OVAN

O kakvoj ženi mašta: O onoj koja će ići korak iza njega.

 

Kako ispoljava osećanja: Burno, bučno, glasno i nezgrapno. U svakom slučaju – ispoljava ih. Ako vam je rekao da ste najlepša žena koju je sreo u životu, ne znači da za pet minuta neće sresti lepšu. Kad iskreno voli, onda to otvoreno i kaže. Sve dok zamuckuje, znači da ni sam ne zna šta oseća.

 

Kako da ga osvojite: Nećete ništa postići ako mu sve sami ponudite, nego ćete morati da ga izazovete da vam priđe. Zbunite ga protivrečnim signalima! Jedan dan ga zainteresovano posmatrajte, a sutra nezainteresovano prođite pored njega. Pronađite zajedničkog poznanika koji će Ovnu izgovoriti nekoliko pohvalnih reči o vašoj neukrotivoj prirodi. Kada vas konačno pozove da izađete, govorom tela ga pozivajte da vas dodirne, ali ostanite nedodirljivi do trećeg sastanka.

 

 

BIK

O kakvoj ženi mašta: O onoj koja će biti njegova desna ruka.

 

Kako ispoljava osećanja: Otvoreno, transparentno i bez straha da bi mogao ispasti smešan. Bik to čini nežnim dodirom, blagim rečima i tepanjem u stilu „cico, maco, kuco…“, a za uzvrat očekuje da i vi pokažete osećanja. Ako ne ispoljava emocije, onda to znači da ništa i ne oseća odnosno da emocije ne postoje.

 

Kako da ga osvojite: Počnite razgovor o slatkim temama, pa polako pređite na lascivne izjave i lagani flert. Bik ne sme da pomisli da se dvoumite između njega i nekog drugog. Učinite sve što vam padne na pamet, a naročito ono za šta bi vaše drugarice uzviknule „ne to“. Zauzmite zavodljivu pozu, približite svoje lice tik uz njegovo, sedite mu u krilo i sve to ponovite nekoliko puta dok Bik ne shvati da ste ozbiljni u nameri da budete samo njegovi.

 

 

Nastavak na strani br. 2

Стране: 1 2 3