LJUBAVNI NEDELJNI HOROSKOP OD 30. MARTA DO 5. APRILA 2020. GODINE

LJUBAVNI NEDELJNI HOROSKOP OD 30. MARTA DO 5. APRILA 2020. GODINE

29 марта, 2020 Off By ludarito

OVAN

Situacija u domu sa bračnim partnerom, ali i u emotivnim vezama – kreće da se popravlja u ovoj sedmici. I ne, to ne znači da će sve odjednom biti fantastično, već da ćete vas dvoje uspevati bolje da se uklopite i lakše pronađete zajednički jezik.

Slobodni,  avantura vam je zagarantovana….Ukoliko niste baš za takve „forme“, onda se okrenite provodu i uživanciji, jer toga ćete imati koliko vam srce ište. Čak i ako ostajete kod kuće – očekujte poziv ili susret sa osobom koju znate od ranije.

BIK

Ukoliko je komunikacija sa partnerom bila lošija u prethodnom periodu, ili ako ste uspeli da se tokom prošle nedelje nešto „pokačite“, možda čak i zaćutite – u ovoj sedmici definitivno očekujte nastavak priče i konačni razgovor o pitanjima koja su do sada preskakana. No, da li će ovo doneti neko značajnije poboljšanje u vašim emotivnim relacijama? Pa, iskreno – teško. Tu ste gde ste i za sada ne mrdate nigde, ali ne vide se ni neke značajnije, vama bitne promene na bolje.

Slobodni Bikovi će u ovoj sedmici malo da se sudaraju sa prošlošću. Nemojte se iznenaditi ukoliko naletite na bivšeg partnera ili ako vam on, ničim izazvano, pošalje poruku. Možda će biti fino da malo zajednički evocirate uspomene……..

 

BLIZANCI

Jeste vaš vladar Merkur retrogradan i malo „potkačen“ opozicijom od strane Saturna i Plutona, ali ipak je tokom cele ove sedmice u zagrljaju sa Venerom….U prevodu – moraćete da progovorite o nekim temama iz prošlosti ili o pitanjima koja do sada nisu rešena sa voljenom osobom, ali ćete sve to nekako fino umeti da „umotate“ kao u oblandu i da kažete na slađi i lepši način. Voljenoj osobi i vama bi baš prijalo da na par dana pobegnete negde, pa gledajte da to i uradite.

Slobodni Blizanci će poželeti da se vrate ljubavi koja ih strpljivo čeka. Neko će se vratiti osobi iz prošlosti, a neko će se pomalo umoriti od lutanja i provoda i poželeti da ostvari jednu stabilniju ljubavnu priču.

 

RAK

Neko vam se u prethodnom periodu dopao, ali je komunikacija sa tom osobom brzo počela da „štuca“ i vi ste imali osećaj da se druga strana povlači….U ovoj nedelji ćete shvatiti da to ipak nije tako, jer ćete odjednom dobiti mnogo više nego što ste očekivali.

Na žalost, još uvek se nalazite u periodu koji je jako obojen prošlošću, pa vidite šta ćete sa svim onim silnim bivšim partnerima i poznanicima od pre Hrista koji su krenuli da vas spopadaju sa svih strana…..

Zauzeti Rakovi će da progovore o nekim temama sa voljenom osobom. To možda neće biti baš stopostotno lagani i fini razgovori, ali mogu doneti mnogo i vama i drugoj strani. Rešavajte se tereta, to vam je potrebno da biste nastavili dalje.

 

LAV

Neka tajna a slatka komunikacija, kao i susreti „da niko ne vidi i niko ne zna“ ponovo će postati aktuelni u ovoj sedmici. Ovo pogotovo važi za one koji su zauzeti a vole da švrljnu, mada ni slobodni neće biti baš „operisani“ od ovakvih dešavanja.

 

No, ukoliko imate partnera i verni ste – vaš odnos će polako krenuti da se poboljšava. Malo po malo. Neće to biti neki ogromantni koraci, ali ćete lagano ići napred. Zajedno. Ukoliko je bilo nekih nesporazuma, oni se sada mogu ispeglati i srediti. Možda ne u potpunosti, ali ćete svakako napraviti poteze ka tome.

Slobodni – jedan susret, pod okriljem noći, sa osobom koja vam je već poodavno „zapala za oko“ učiniće da procvetate……

 

DEVICA

Pred vama je još jedna sedmica koja će proći prilično mirno. Nikakva posebna dešavanja neće uzdrmati vašu svakodnevicu sa emotivnim partnerom….mada se mora priznati da ukoliko ne napravite neki zajednički iskorak – možda put ili više izlazaka sa prijateljima – neće biti ni pozitivnih pomaka. Umesto da se okrećete drugim stvarima i ljudima – okrenite se jedno drugom.

 

Slobodne Device će susresti osobu iz prošlosti koja će ponovo probuditi u njima uspomene i sentimentalno raspoloženje. Ovo čak može biti osoba iz vašeg detinjstva ili škole – neko koga jako dugo niste videli i čiji će vas ponovni dolazak u vaš život baš, baš obradovati.

…NASTAVAK PROČITAJTE NA SLEDEĆOJ STRANI…

 

Стране: 1 2