HOROSKOP za PONEDELJAK 21. februar 2022. godine: Ovan FLERTUJE, Rak pred OZBILJNOM VEZOM, Devica želi SLOBODU!

HOROSKOP za PONEDELJAK 21. februar 2022. godine: Ovan FLERTUJE, Rak pred OZBILJNOM VEZOM, Devica želi SLOBODU!

20 фебруара, 2022 Off By coki

VAGA

Važno je da u sebi nađete snagu da sa poslovnim komplikacijama izađete na kraj. Pred vama je period koji donosi prolazne ljubavne probleme i trzavice sa voljenom osobom. Mogući su problemi sa grlom.

 

 

ŠKORPIJA

Iznenadni troškovi su pred vama. Poslovna situacija vam nije ni malo naklonjena sada. Voljena osoba pokazuje da joj potrebno više slobode u odnosu sa vama. Ponekad ste posesivniji nego što mislite. Imate puno energije u sebi.

 

 

STRELAC

Ukoliko ste imali velike planove za poslovni napredak, uspećete da ih ostvarite ali polako- korak po korak.Spremni ste da se sasvim prepustite osećanjima koje imate. Pred vama je povoljan period. Problemi sa glavoboljama.

 

 

JARAC

Pokušajte da budete strpljivi u komunikaciji sa saradnicima. Nemojte da ulazite u konflikte brzopleto. Osoba koja vam se dopada je pokazala da takođe želi nešto više od prijateljstva. Mogući su problemi zbog stresa.

 

 

VODOLIJA

Potrudite se da se pokažete u najboljem svetlu kada je u pitanju posao. Važno je da budete dobro organizovani. Pred vama je povoljan dan za novo ljubavno poznanstvo. Spremni ste da uđete u vezu.Nemate probleme sa zdravljem.

 

 

RIBE

Na polju posla ćete imati neke promene koje niste očekivali. Niste sigurni na koga možete da računate. Ako ste slobodni, osećate potrebu za novom vezom. Ne prija vam da budete usamljeni. Mogući su manji problemi zglobovima.

Стране: 1 2